@revoolution: Oświeć mnie co mogę dodawać na ten tag. Rozumiemy co wyjasnia belka na tagu ale ja pamietam raczej wpisy z gore które spadały jak wspomniał @placebo_
@login0654: tu nigdy nie było gore, mam ten tag w ulubionych od samego początku, ludzie zaczeli zaśmiecac typowi ten tag jakimiś g---o filmikami jak ten twój właśnie
@revoolution: Super argumentacja ( ͡°͜ʖ͡°) Udowodniłem Ci, że nie znasz historii tagu, a wiedzę czerpiesz z belki, która wprowadza w błąd, a Ty się z tego powodu obraziłeś, bo nie potrafisz przyznać się do błędu.
@login0654: c---a udowodniłeś, przeczytaj drugi wpis ze swojego linku dzbanie, po za tym ty myślisz że czerwiec 2022 to były pierwsze wpisy na tym tagu? xd MlodyWilk wrzucał swoj konent tam duzo wcześniej, a na jego wrzutach były filmiki gdzie ludzie cudem unikali p----------h sytuacji
Dobre na tag czy za słabe?
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiemy co wyjasnia belka na tagu ale ja pamietam raczej wpisy z gore które spadały jak wspomniał @placebo_
@placebo_: nie masz pojęcia od czego jest ten tag. To, że se wykopki zrobiły z niego pseudo-sadistic, wcale nie znaczy, że po to jest
Sprawdźcie sobie archiwum co sam autor tagu wrzucał. Wypadki, faile = często gore
https://wykop.pl/tag/trzecieoko/archiwum/2022-06
Udowodniłem Ci, że nie znasz historii tagu, a wiedzę czerpiesz z belki, która wprowadza w błąd, a Ty się z tego powodu obraziłeś, bo nie potrafisz przyznać się do błędu.