Aktywne Wpisy
NadwornyPanicz +20
Może niektórzy dostaną piany przez ten wpis, no ale trudno. Żeby zrozumieć, dlaczego kawka w Polsce kosztuje 20 złotych, wystarczy wyjść w zwykły dzień roboczy - w ciągu dnia - na miasto/dzielnicę/osiedle i pochodzić po różnych lokalach gastro, kawiarniach, ciastkarnio-kawiarniach itd. Jeżeli znajdziecie kogoś w środku, to będzie sukces. W takiej kawiarence/ciastkarni obok mnie dopiero po południu robi się ruch. W ciągu dnia ktoś tam wpadnie i kupi raz na pół godziny.
źródło: image
Pobierz
sztywny_misza +34
źródło: IMG_8271 (1)
Pobierz

Dość to zabawne i strasznie zalatujące hipokryzją, że faceci (głównie) z tagu #tinder #przegryw narzekają na "księżniczkowanie", "wybiórczość" kobiet odnośnie wyboru mężczyzn. A jednocześnie plują na kobiety w ich mniemaniu rozwiązłe, łatwe, przystępne. Serio nie widzicie dysonansu? Macie pretensje do kobiet, że się nie chcą z facetami umawiać, bo mają swoje wymagania, lęki, standardy. Ale jak już to robią to są dziwkami, puszczalskimi szonami. W tej grze nie da się wygrać.
Idealny scenariusz? Żeby jakaś dziewica teleportowała się do waszej piwnicy i wydobyła was z niej, jak słoik ogórków.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Ja nie narzekam na "księżniczkowanie".
Staram się nie pluć na kogokolwiek.
Nie mam za dużych wymagań.
Byleby kochała i nie zdradzała.
I żeby schabowego umiała zrobić.