@BigVV poliamoryczne nieheteronormatywne czarno-białe osoby mieszkające w czołgu o metrarzu przeciętnej kawalerki we Wrocławiu za 2800+czynsz+media
@Umeraczyk: Warto dodać, że o podejrzanym pochodzeniu: jeden z niemieckojęzycznego Gdańska, który się znalazł na Dalekim Wschodzie w niejasnych okolicznościach, Ślązak - ex-żołnierz Wehrmachtu, Rosjanin - ob. ZSRR z kartą Polaka i Gruzin.
Zobaczcie jak on przed ślubem chce rozdzielności majątkowej to kwiczą o braku zaufania i miłości a jak mają się budować na jego działce to już brak zaufania jest OK, już jednak chcą się zabezpieczyć na wypadek rozwodu #p0lka #slub #zwiazki #logikarozowychpaskow
ja w życiu albo pracował cały tydzień normalnie z weekendami w robocie albo nie pracował wcale i tak wyszło że weekend i radość z piątku to nie istnieje dla mnie on nic nie znaczy pozbawiono mnie normickiej radości z weekendu
źródło: JLUSNMDUg6vLv0qpL5iIHRrV9SCuzbli
Pobierz@Umeraczyk: Warto dodać, że o podejrzanym pochodzeniu: jeden z niemieckojęzycznego Gdańska, który się znalazł na Dalekim Wschodzie w niejasnych okolicznościach, Ślązak - ex-żołnierz Wehrmachtu, Rosjanin - ob. ZSRR z kartą Polaka i Gruzin.