Wpis z mikrobloga

@mimik739: spółki takie jak Synektik, CD Projekt czy Cyberfolks i Dino już były dawno przemielone na wszystkich możliwych kanałach, na wykopie i na X.
Jaki jest cel to oglądać?

Jedynie to Seko ma sens
  • Odpowiedz
@mimik739: chlopie, jest tyle ciekawych treści, których i tak nie mam czasu oglądać... Smartgasm, Copernicus, veritasium, historia na mapie... Pisząc teraz z Tobą trzymam telefon, robię wspięcia na palcach z gumą oporową i kątem oka na dzieciaka patrzę, a przed chwilą pisałem w przerwie od robieniu brzucha na drążku, do 15 piszę z kołchozu, gdzie nie mam jak oglądać YT. Ja nie mam czasu, ani ochoty na treści, które mi
  • Odpowiedz
@mimik739: komentuję, bo zauważyłem (i nie tylko ja), że promujesz tu jednego twórcę już od jakiegoś czasu. Robisz te filmiki, że tak Ci zależy, by ktoś to oglądał? Są tu ludzie, którzy mają swoje strategie inwestycyjne i się ich trzymają. Część z nich to grubasy w sumie, mają w portfelu setki tysięcy, albo i miliony. Oni wiedzą co robią.

Co Ci tak zależy, że naganiasz na oglądanie jakiegoś guru z
  • Odpowiedz
  • 0
@nie_umiem_inwestowac: jesli nie zauważyłeś, to sa tu tez nowi inwestorzy. I chca sie czegos dowiedzieć. Skoro te filmy cie nie interesują, to sie nie wypowiadaj. Powiem bardziej dobitnie, nie oglądałeś filmu nie masz prawa sie wypowiadac na jego temat, bo siejesz zamęt i zniechęcasz osoby, ktore mogłyby coś z tego filmu wynieść.
  • Odpowiedz