Aktywne Wpisy
jestembutem +4
Czy są tu jacyś ludzie 35+?
#kiciochpyta
#kiciochpyta
sruba_m3 +40
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

Czy są w 2026 jakieś sensowne argumenty PRZECIW euro w Polsce? Ale faktycznie argumenty a nie husarski daydreaming o niezależności. Bo za tą niezależnością (poza fanaberią) to kryje się tylko że możemy sobie dodrukować kiedy chcemy i majstrować pod partie polityczne i tyle. Euro do silna i stabilna waluta, w dodatku mamy organ nadrzędny odpowiedzialny za kwestie pieniężne więc where wady? Przypominam że teraz nawet Bułgaria wprowadziła euro, więc nawet takie kraje..
#polska #gospodarka #ekonomia #pieniadze #nbp #euro
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: euro-safe-asset
PobierzJest to niemożliwość sterowania stopami procentowymi. W przypadku wzrostu inflacji nie posiadając złotego możemy jedynie ciąć wydatki co w nowoczesnej historii Polski nie miało miejsca. Co to oznacza w praktyce? Np konieczność obniżenia pensji nauczycielom i całej budżetówce oraz rent i emerytur np o 5% pomimo wzrostu kosztów życia i cen żywności.
Ludzie chyba nie zdają sobie sprawy co to jest realnie.