Aktywne Wpisy

tesknilam_ +25
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: 682536190_1313860487567617_1524036593469627898_n
Pobierz@BigBang2: Nie tylko to, najłatwiej to zauważyć po butelkach, AI nie radzi sobie z dłuższymi napisami w tle i etykietami.
źródło: 1000054931
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@In_thrust_we_trust: W to akurat jestem w stanie uwierzyć, bo mój brat mieszkał w "kawalerce" z prysznicem w kuchni, mógł myć się i mieszać bigos jednocześnie. Byłem u niego, widziałem to lokum na własne oczy. A jak wiadomo, pomysłowość naszych "projektantów" nie zna granic ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@In_thrust_we_trust: A to akurat proste i też to widziałem, likwidujesz prysznic i robisz zbiorczy na korytarzu, tylko się po prostu nikomu nie chce ściągać armatury ze ściany, bo i po co? Miejsce po brodziku wykorzystujesz jak na załączonym obrazku ¯\(ツ)/¯ Tylko jak ja coś takiego widziałem,