Aktywne Wpisy

iniacz +1451
źródło: 1000038041
Pobierz
MonazoPL +104
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
źródło: citi dyson v8 monazo
Pobierz

Mirki, w jaki sposób radzilibyście rozwiązać problem dilera w piwnicy? Jakiś czas temu kupiłem mieszkanie w kamienicy, jestem współwłaścicielem całości. Od jakiegoś miesiąca wchodząc na klatkę czuć dosyć intensywny zapach zioła, sąsiadka z parteru ma pomieszczenie w piwnicy które wynajmuje, podejrzewam że jest tam jakaś melina. Nie chcę mieć patologii w budynku, jak to rozwiązać w najlepszy sposób?
#diler #sasiedzi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
powiedz, że widziałeś jak ktoś skręcika palił małego to zaraz zrobią nalot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio: numeru na pały nie znasz że pod anonimem pytasz o takie rzeczy? XD Jezu...