Aktywne Wpisy

sprynek +183
To niezle wydarzenia dla #rozowepaski - malowanie gołego Modela i upijanie się winem w między czasie xD
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: IMG_6434
Pobierz
arinkao +2
Zastanawiam sie nad nowym kontem bankowym w Bank Pekao (z żubrem), po kilkunastu latach opuszczam Alior za wysokie ceny prowadzenia ROR i za kartę, w sumie 22zł.
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
źródło: Bez nazwy
Pobierz

#komputery
źródło: temp_file7275007468648513674
Pobierznieco drogo jak za RMe, a 1.2kW do niczego nie potrzebne tutaj.
ogólne zastosowanie to internet i filmy?
za dużo ramu - marnotrastwo kasy jak to nie komp do specjalistycnzych zastosowań.
intel z wadą fabryczną się do gier nie nadaje, do gier się bierze ryzena 7800x3d/9800x3d. Intel tylko do obróbki grafiki albo paru zastosowań profesjonalnych ma
Naprawdę ciężko użyć więcej niż 32GB. A obecne czasy nie służą kupowaniu "na zapas". Tak że radzę na tym jednym elemencie oszczędzić, a dokupić jak się znormalizują te ceny.
Dysk za drogi, intel nie warty zakupu lepiej jakiegoś ryzenka X3D.
#majk3lskladapcty