Aktywne Wpisy

t3tris +618
Obiecałem zawołać, to i wołam, choć w świecie "Pieśni Lodu i Ognia" wiadomości książkowych to akurat jak na lekarstwo.
6 lat temu, jak zamknęli nas w domach z powodu COVID-19, to zamknięto w domu również Jurka R. R. Martina. Miałem wtedy nadzieję, że może ta przymusowa bliskość maszyny do pisania spowoduje, że pisana wówczas już od dekady 6 część sagi trafi na półki księgarni.
Co za naiwność. Dziś brzmi to
6 lat temu, jak zamknęli nas w domach z powodu COVID-19, to zamknięto w domu również Jurka R. R. Martina. Miałem wtedy nadzieję, że może ta przymusowa bliskość maszyny do pisania spowoduje, że pisana wówczas już od dekady 6 część sagi trafi na półki księgarni.
Co za naiwność. Dziś brzmi to

moll +35
A gdyby tak stworzyć "wykopową" aplikację matrymonialną? Nie randkową, bo od tego jest #tinder czy inne #badoo czy co tam jeszcze... Zdjęcie, szczegółowa ankieta, która już na etapie algorytmu podsuwałaby osoby o jak największej zgodności profilowej (dajmy na to dla całego profilu zgodność co najmniej 75%, ale we wskazanych kwestiach zasadniczych, typu ślub/dzieci 100% zgodności)? Aplikacja byłaby darmowa, co najwyżej jakieś postaw kawę czy coś, jakby ktoś chciał

https://uokik.gov.pl/gdy-zysk-zalezy-od-rekrutacji-kolejne-systemy-promocyjne-typu-piramida-zdemaskowane-i-ukarane-przez-uokik
Polską społecznością jest Gamechangers
#frajerzyzmlm #piramidafinansowa #igenius #sebcel #uokik #gamechangers
źródło: obraz
PobierzA ile gadali, że ich "biznes" to nie piramida itd.
XD pamiętam te egzotyczne podróże mewy jednobrewiej #izadamczyk gdzie w 40 osób siedzieli w jednym Airbnb udając że to ich willa wakacyjna xD
Kary dla biernata, lewickiego itd. Nie będą az tak dotkliwe.
Nie ma też przypadku, że ewakuowali się do innej piramidy.
Ale im pewnie też coś
#izaadamczyk #izadamczyk
źródło: iz2
Pobierzźródło: bryk
Pobierz#pdk