Wpis z mikrobloga

✨️ Moja historia z Wykopem - Zablokowane konto
Witam.
Z okazji #20latwykopu podzielę się z Wami moją historią.
Konto na wykopie założyłem 11 lat temu. Przez ten czas byłem jednym z bardziej aktywnych użytkowników (prawie 20 tys. akcji, w tym prawie 10 tys. dodanych wpisów na mirkoblogu). Niestety z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu moje konto zostało zablokowane przez moderację (nie, nie zbanowane, ale świadomie zablokowane). Aktualnie wymagana jest ode mnie weryfikacja numerem telefonu, która raz, że jest niezgodna z regulaminem Wykopu (https://wykop.pl/regulamin - stan na 28.12.2025), bo weryfikacja dotyczy tylko nowych użytkowników, a nie starych, z 11-letnim stażem, a dwa, że nawet ta weryfikacja nie działa. Kontakt mailowy też nic nie pomógł, bo byłem, jak to z naszą kochaną moderacją bywa, zbywany i okłamywany, a przynajmniej ich punkt widzenia, opisywany w mailach, był niezgodny z regulaminem.
Także tak.... trochę się żalę, bo Wykop bezpodstawnie zablokował mi konto i próbuje wyłudzić ode mnie numer telefonu.
Michał, co ty robisz z tym portalem? Co tam kombinujesz z naszymi wrażliwymi danymi? Jak traktujesz starą gwardię, która pracuje na twoje rogale?
#wykop #zalesie #afera

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Moja historia z Wykopem - Zablokowane konto Ⓘ
Witam.
Z okazji #20la...
  • Odpowiedz