Wpis z mikrobloga

✨️ Jak skutecznie zrzucić kilogramy przed zabiegiem medycznym?
Hej może pomożecie- jak zrzucić kilogramy porady na początek, chcę przed zabiegiem medycznym zrzucić trochę kilo. Bebzon jest za duży. Jem mniej ale waga nie idzie w dół, nie chce schodzić poniżej -300/400 kcal dziennie, bo wtedy dopada mnie głód. Kalorie mam wyliczone. I teraz największy problem- nie daję radę teraz uprawiać sportu, bo dopada mnie ogromny ból, zmęczenie, a jak to przetrwam to zaczynają się przeziębienie i krwotoki z nosa. Boli mnie to strasznie, bo kiedyś każda forma sportu dawała mi frajdę, a teraz się stresuje nawet jak zaczn o treningach myśleć. Spacery też były brane pod uwagę, ale po więcej niż 1500 kroków na raz mam takie problemy żołądkowe, że mogę zrobić pod siebie, jeśli obok nie będzie ubikacji. To wina tego, co będzie poprawiane na zabiegu w szpitalu.

Jakieś pomysły?

#odchudzanie #zdrowie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: możesz zastosować metody oszukiwania trochę organizmu czyli np. włączyć do diety dużą ilośc mięsa i jaj bo one dają duży poziom sytości pomimo że np kurczak czy indyk mają stosunkowo mało kalorii. Do tego żywność z dużą ilością błonnika bo on cię zapcha w same w sobie te produkty też nie są kaloryczne. Generalnie nie ma znaczenia o której jesz posiłki bo liczy się dzienny bilans kaloryczny więc kolejny
  • Odpowiedz
@pushek0kruszek: to co piszesz, radzila mi tez moja dietetyczka. wiecej warzyw na talerzu tez pomoze. za to mniej przetwozonego g*wna i owocow. trzymam mirkowi ktory bedzie mial niedlugo zabieg wszystkie kciuki.
  • Odpowiedz
Jem mniej ale waga nie idzie w dół, nie chce schodzić poniżej -300/400 kcal dziennie, bo wtedy dopada mnie głód.

@mirko_anonim: co jest złego w uczuciu głodu?
To naturalny znak.
Ja często jestem głodny i robię przerwy 12-16 godzin bez jedzenia czasami.
Dodatkowo jak jadę rowerem w stylu bikepacking to prawie codziennie jestem głodny że aż burczy w brzuchu,
Ale za to mam sześciopak i kości policzkowe uwydatnione
  • Odpowiedz