Wpis z mikrobloga

@RitmoXL: wojna za naszymi granicami to ustawka polskiego rządu. Nie ma czegoś takiego jak kraj Rosja. Rosja została zinfiltrowana i przejęta w 1610 roku przez Polaków po to, by w przyszłości wywołać konflikt, dzięki któremu stary zużyty sprzęt będziemy mogli wysłać dla zaatakoanego kraju i byśmy nie musieli płacić za złomowanie.
  • Odpowiedz
@RitmoXL: Jedną z rzeczy z której zrobienia cieszę się w tym roku było zakończenie znajomości ze starym ziomkiem jeszcze z czasów szkoły. Typ posiedział 10 lat w NL, spalił od groma trawy a jak wrócił, to w czerwcu nie dawał mi spokoju w środku nocy, bo nie wierzył że jest tak jasno o 3:00 w nocy. Przesilenie letnie to kłamstwo, dla niego to było UFO, kolejny szatański wybryk zachodu. Przespał
  • Odpowiedz
@loginnawykoppl: oczywiście że tak, albo jak trafiasz na takiego, to mówisz, że darwinizm to ściema wymyślona po to, żeby owce myślały, że są tylko trochę mądrzejszymi małpami, a prawdziwa ewolucja zachodzi duchowo i telepatycznie
  • Odpowiedz
@RitmoXL: Zrobiłem coś takiego kiedyś, nieźle działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Typ strasznie mi się chwalił, że ma ubezpieczony dom od wszystkiego, nawet jak mu obraz spadnie ze ściany, to ubezpieczalnia już mu biegnie wypłacać odszkodowanie.
Zagrałem więc tak - czy ma ubezpieczone od wybuchów nuklearnych i od tsunami (jesteśmy z południa kraju), bo właśnie szukam takiej firmy i nie mogę znaleźć, a on ma fajne
  • Odpowiedz