Aktywne Wpisy

Ukiss +46
Perełki z rejestru PESEL, część 3!
Męskie:
* Boruch (15 osób)
* Zeus (11)
* Żilbert (3)
Męskie:
* Boruch (15 osób)
* Zeus (11)
* Żilbert (3)

UsmiechnietyAnon +76
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Właśnie zdałem sobie sprawę, że w kategorii cierpień z racji płci kobiety i ich ciąża czy okres to nic, a tak jojczą jak im źle. Zawsze jak robi się zimno to muszę ubierać się ciepło, przez co potrafię się spocić - np. Po całym dniu chodzenia w ciepłych butach no czuć stopy - normalna sprawa. Normalna ale nie dla witaminek. Ta od razu:
-Fuuuu, ale ci stopy walą, idź umyć - po 30 sekundach od wejścia do mieszkania.
No i idę umyć, zawsze, każdego dnia. Przed wyjściem do gości logistyka czy się nie spocę. Całe życie stres, a nie tylko raz w miesiącu czy prze 9 miesięcy. W zimę, to codziennie słyszę, ze mi stopy walą mimo, ze od razu po powrocie do domu biorę prysznic a buty pryskam odpowiednim środkiem. Już zirytowany ciągłym słuchaniem pytam kiedyś:
-A Tobie stopy nigdy nie walą?
-Nie.
I rzeczywiście, potrafimy pojechać w góry i baba przez 4 dni się potrafi nie myć i nie śmierdzi, a ja potrzebuje brać prysznic dwa razy dziennie. Szczerze mnie to stresuje, powinny być jakieś dofinansowania do płynów albo normalizacja śmierdzenia.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
🧬 1. Hormony i pot
Mężczyźni:
mają więcej gruczołów potowych i produkują
Są też skarpetki z jonami srebra, może to też by pomogło na zapach
źródło: pedipur-s-puder-plynny-przeciwpotny-do-stop-i-dloni-60-g-17368374621
Pobierzźródło: image
Pobierz@mirko_anonim: nie, raczej nie. Albo choroby stop albo zasyfiale buty albo nie suszysz butów (nosząc na zmianę co drugi dzień lub grzałka) i nosisz jeszcze mokre, wtedy szybko
Degeneracja człowieka trwa w najlepsze widać to przede wszystkim na temacie demografii, całe rodzicielstwo nie pasuje w ogóle do tego sztucznego świata stąd
@mirko_anonim: jak się myjesz przynajmniej raz na 24h i używasz kosmetyków, antyperspirantow to nic nie czuć to takie trudne
- wywalenie syntetycznych skarpetek, trzeba kupić porządne bawełniane
- wywalenie "syntetyczych" butów, ja miałem jakieś bazarowe "adibasy". Zmiana na skórzane. Ludzie często przeginają z zimowymi butami - że muszą być niewiadomo jak ciepłe, z futrem w środku itp. I często się okazuje że mniej grzejące buty zupełnie wystarczają, bo temperatury wcale nie