Wpis z mikrobloga

@Lomana_LuaLua: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia w sumie, jak to Cullen to mówią że płaczek ale jakby to nasz Orzeł grał z Mensurem to każdy by szkalował Mensura tak jak Toylo ( ͡° ͜ʖ ͡°) a prawda jest taka że Mensiur i Toylo siebie warci xD
  • Odpowiedz
@BigVV: no dla mnie jednak ich gra się różni między sobą, toylo jest w tym wolnym rzucaniu nudny, a Mensur ewidentnie podkręcal i prowokował dzięki czemu wygrał mając średnia 83 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lomana_LuaLua: @Zielony_Bazant @BigVV

Ja troche nie rozumiem w czym problem. To nie wyścigi przecież. Jak dla mnie to w jaki sposób rzucają Toylo i Suljović nie jest ani troche kontrowersyjne. Okej robią to troche dłużej niż inni, ale nie powiedziałbym że jest to za długo. Naprawdę tak ciężko jest poczekać na swoją kolej do rzutu 10 sekund dłużej? Jak dla mnie to Cullen sie spłakał totalnie i skompromitował.
  • Odpowiedz
@BigVV: no dla mnie nie, po tym co sie naczytałem że ile to on się zbiera do rzutu, to oczekiwałem czegoś więcej, a w sumie nic strasznego się nie działo jak oglądałem jego mecz z Ratajskim
  • Odpowiedz
@RenoJackson: no ale ty myslales ze oni 5 min beda jeden rzut robic czy co? Grales cos w darta? Jak ktos mega zwalnia tempo to w-----a i wybija z rytmu. Nawet w warunkach barowych/pubowych. Czeato o---------a sie wzajemnie ludzie jak ktos przesadza
  • Odpowiedz
Podobno złej baletnicy to i rąbek u spódnicy będzie przeszkadzał. Jeżeli wolna gra nie jest zabroniona to jest dozwolona i elo. Albo jesteś we formie albo nie, proste. Przegrał i powinien przyjąć to na klatę, a nie gorzkie żale wylewać co jest dartem, a co nie xD
  • Odpowiedz