Aktywne Wpisy

Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
yourgrandma +109
Zakończyliśmy XLVII edycję #wykopoweprzeboje. Zwycięzcą został niespodziewanie Zankoku na tenshi no tēze z serialu Neon Genesis Evangelion), który pokonał Dan Dan Kokoro Hikareteku z Dragon Ball GT w finale. Trzecie miejsce zajmuje Again z anime Fullmetal Alchemist Brotherhood.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Jutro głosowanie na kategorię następnej edycji.
Dodatkowo napomknę, że pojutrze zmieniamy system zgłaszania piosenek - zamiast zgłaszać utwory pod wpisem będziemy to robić
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Jutro głosowanie na kategorię następnej edycji.
Dodatkowo napomknę, że pojutrze zmieniamy system zgłaszania piosenek - zamiast zgłaszać utwory pod wpisem będziemy to robić
źródło: 66fc9f7e8455657c0285405b206787d62499c95859e14c5e60e4bb1e8b9ee7f6
Pobierz

Avatar 3 to kolejny taki sami film z tej serii, fabuła 1:1 praktycznie jak 2 część. Jest tylko tego więcej mam wrażenie.
Chociaż tutaj dało się znacznie więcej wyciągnać z niektórych wątków - zwłaszcza jeśli chodzi o nowy biom i villaina.
Film jest dla mnie znowu wybitnie zrobiony, uwielbam Pandore, efekty, muzyke - no więc wyszedłem zadowolony.
Pierwszy razm też byłem na IMAX 3D - kurde, świetnie się oglądało, jedynie na początku musiałem się trochę przyzwyczaić.
Zawsze jak byłem w IMAX W Cinema City w Katowicach mialem wrazenie ze daja 3000% na głośność a tutaj było idealnie
#kino #film #avatar #filmy #avatar3 #imax
źródło: 70007-avatar-fire-and-ash-0-2000-0-3000-crop
Pobierzpoza tym z tego co czytałem to oni praktycznie do czwórki nic nie robili w tym czasie więc chciałbym dostać fajny film po 3 latach pracy gdzie jeszcze
Bo jak nie ma, to ja serdecznie p------ę tego Avatara - druga część mnie wynudziła na maksa, a tu jest jeszcze dłuższy film.
@Farezowsky: no wiele osób tak ją właśnie opisuje
i tu nasuwa się pytanie - czy nie lepiej było władować więcej kasy i przedłużyć premierę dwójki i zrobić ją 1 godzinę dłuższą i zrobić jeden wielki hit jak avatar1 i potem zając się pracą nad trójką?