Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cinoski: prawidłowo u mnie też jakiś je..ny burak rozwalił drzwi a sprzątaczka co chodzi co parę dni też nie lepsza, tylko pozamiatała kurz z pod rogu ściany a szkło drobne leżało dalej na samym środku przed wejście na bank to widziała bo inaczej przejść sie nie da.. ale miała to gdzieś..
  • Odpowiedz
jak sie wsiury przeprowadzaja do mieszkania obok gdzies i wynajmuja to zwykle jest tak, że drą mordy, są głośno itd - podejrzewam, ze jeszcze nie ogarniaja, ze to nie jest dom na wsi, gdzie sobie mozesz walic w dowolnym pomieszczeniu czym chcesz i jak chcesz, ze bedziesz grac muzyke dowolnej glosnosci

@Instrybutor_z_Orlenu: oh czyli idziemy w narrację, ze po wioskach mieszkają dzikusy, które nie mają bladego pojęcia jak zachowywać się
  • Odpowiedz
@Instrybutor_z_Orlenu: Aha. Ja mam wrażenia takie, że od ludzi z miasta słyszę, że ciesza nocna jest od 22 i jak się coś nie podoba to mogę wracać na wieś, gdzie mi nikt nie będzie hałasował, ewentualnie, że uroki życia w bloku. A kto dba o sąsiadów? Nie zanotowałem reguły, ale częściej biedota, czyli ci co już tu byli, a nie ci co ich stać na przeprowadzkę.
  • Odpowiedz
@Cinoski: że niby na wsi ludzie niszczą czy o co chodzi z tą wsią? Kompleksy czy poczucie wyższości?

@donatien-de-sade: poczucie wyższości, a co? W pracy też kieras mi się raz zwierzył po pijaku, że na wakacje z żoną jedzie, żeby mogła powiedzieć koleżanką w urzędzie, żeby je d--a piekła, i jemu to wisi, czy siedzi w domu czy kurorcie, a wolałby w domu piwko jebnąć. Ale też lepiej
  • Odpowiedz