Aktywne Wpisy

wirek9111 +15
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
MonazoPL +37

Komentarz usunięty przez moderatora
@bord0: co za bzdury....
1. Uwarunkowania biologiczne, popedowe, instynkty, genetyczne, zmienily sie na przestrzeni lat, wiekow o rowne ZERO. ( Niezaleznie od kultury, religi
@bord0: "samca beta" ? Co to za definicja, kreacja ? Masz na mysli tych powyzej 190 co zyja w swiecie karlow i sie nie mieszcza w co 2-giej toalecie ?
"woli isc do pracy..." - od kiedy ? a moze gdyby nie kolezanki
@bord0: nie dzieje się w całym zachodnim świecie tylko na świecie w ogóle. Dzietność spada globalnie, także w krajach, które z liberalizmem, postchrześcijaństwem, feminizmem etc nie mają wiele wspólnego - Chiny, Indie, Iran, Turcja, Tajlandia, Wietnam, Korea Północna, Tunezja, Maroko etc. już są poniżej 2.1 a wiele krajów afrykańskich co jest jeszcze powyżej też odnotowuje sukcesywny spadek dzietności. Jest kilka wyjątków (Afganistan,
Emancypacja kobiet - tak to nazywamy w Europie / USA, więc to niefortunne określenie, ale to nie musi oznaczać że teoria całkowicie
Dlaczego cały komentarz odnosi się wyłącznie do kobiet i zwala na nie całą winę xD znam związki gdzie to kobieta marzyła o dzieciach, rodzinie a facet był lekkoduchem i daleko było mu do tego, oraz związek gdzie facet zabrał się i uciekł zaraz po urodzeniu dziecka.
@bord0: No tak średnio bym powidział. Oczywiście uległeś fiksacji wykopowej i umkneło ci, że mezczyźni również nie chcą dzieci.