Wpis z mikrobloga

@JanTrajbal2: W którym momencie ja podałem cene 20 tys złotych ?!

a laptopy gamingowe to jeszcze większe marketingowe gó.. niż typ co mówi że woli konsole bo można do TV podłączyć...

Na laptopie sie właśnie nie wygodnie gra szczególnie w RTS widać ze kolejny z ciebie mitoman..

NUC albo mini atx
Quassar - @JanTrajbal2: W którym momencie ja podałem cene 20 tys złotych ?!

a laptop...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Bajcik taki 6/10, ale załóżmy że piszesz poważnie bo rpzespałeś ostatnie 15 lat

skoro zamiast rozwalić się na kanapie jak pic rel z padem,

Z dokłądnie takim samym padem moge sie rozwalić odpalając gry na PC

muszę zapłacić 20k za skrzynkę która odpali trochę lepszą grafikę i mody,
  • Odpowiedz
@WykopekPol: gram se na oledzie 65 cali 4k@120hz, dodatkowo do roboty mam drugi tv QLED 65 cali (wygląda to jak baza batmana), duże biurko, dobre audio, dobry fotel i w dupie mam konsole.
Czekam na ekspertów co mają monitory 24 cale - że jak tak można grać. Dodam że nie gram w jakieś cs'y czy inne fortnite'y
  • Odpowiedz
@WykopekPol: to, z czym Wy najbardziej jesteście odklejeni, to ceny pc'ta xD większość osób nie kupuje pc za 20k, bo taki sprzęt nie jest potrzebny do gamingu jak nie podpinasz go pod TV z 4k. Dla dobrych 80% najnowszy sprzęt za 7-9k to już wystarczający sprzęt na kilka lat grania. Pad nigdy nie da Ci takich możliwości jak klawiatura i jest dużo mniej wygodniejszy do długosz sesji niż K+M. Kwestia
  • Odpowiedz
@Leniek: Cicho nie psuj mi zabawy uwielbiam jak przyjdzie jedna ameba i potem przychodzi jeszcze większa i dowala większe kocopoły i komputer musi być koniecznie za 20 tys.. zł

Tymczasem co roczne dane steama pokazują że większość siedzi na grafikach z zakresu 50 60 i 70 gdzie większośc z reguły ma 60
i ta grafika kosztuje półtorej tysiaka a przeciętny zestaw gracza mieści się w cenie 4-5k
  • Odpowiedz