Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +774
Ten wpis jest najlepszym dowodem na to, że korpo to już nie praca, tylko przedszkole dla 30-letnich kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #korposwiat #heheszki
#pracbaza #korposwiat #heheszki
źródło: 865C358C-3F07-4D80-B932-46F2D5AFB2AA
Pobierz
f9JXBEArQ2H4TKl +180
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz

Jak oceniasz swoje doświadczenia z matematyką w szkole?
Zatrzymajmy się na poziomie szkoły średniej.
Później zrobię inną ankietę o przyczyny takich ocen
Jak oceniasz swoje doświadczenia z matematyką w szkole?
Sorry, byłem wczoraj na wywiadówce i dowiedziałem się, że są goście, co na rozszerzeniu z matmy zgarniają 5%. Czaisz?
Uczniowie się nie uczą, nie rozwiązują zadań w domu, tiktok i wyjebka. A potem lament rodziców w szkole.
W systemie edukacji są osoby, które nie powinny się tam znaleźć, ale też nie wszystko można zrzucić na nauczycieli ;-)
Mnie ciekawi w tym
doświadczenia a
I kończąc, ile z tych osób miało jedynki na koniec roku? Bo
@krytyk__wartosciujacy: przez nauczycielkę, która nie umiała tłumaczyć zadań i sama robiła błędy a po kartkówkach i sprawdzianach żadnego feedbacku co kto zrobił źle i w którym miejscu. Sam należałem do takich co mieli z majcy 4/5 w gimnazjum a potem musiałem sie czołgać na 2/3 w technikum. Lekcja wyglądała tak jak w podręczniku czyli jakaś sztywna definicja, potem góra 3 przykłady w
Przed maturą z totalnej nogi w 2 tygodnie z czego tylko 4 spotkania