Wpis z mikrobloga

@janeeyrie: ale co to ma do rzeczy skoro kobiety i mężczyźni inaczej podświadomie dobierają sobie partnera/partnerkę?
kobiety szukają podświadomie mężczyzn z zasobami, którzy zapewnią im i ich potomstwu byt
My szukamy partnerki atrakcyjnej/zdrowej/płodnej więc wiek 20-21 lat jest idealny
pozwolę sobie przekopiować swój wpis z innego wątku:
z biologicznego punktu widzenia wiek ok 25 lat dla kobiet jest najlepszy na urodzenie potomstwa (najmniejsze szanse na powikłania/choroby dziecka), więc jak odejmiesz
  • Odpowiedz
No nie wiem, jak sobie wyobrażam, że jako 30-latka miałabym się spotykać z 20-latkiem, to aż mam ciarki żenady, nie wiem jak miałabym wytrzymać z takim dzieciakiem.

@janeeyrie: taaa bo wyobrażasz sobie gołodupca, jakby był 20 letnim milionerem to już byłby mega dojrzałym, wyjątkowym mężczyzną ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@ordynarny_cham: U mnie różnica jest jeszcze większa. Kobiety lubią stabilizację i jeśli w gronie znajomych-rówieśników mają osoby niedojrzałe, to wahadło odbija im w drugą stronę. Dodajmy do tego niecodzienne hobby i rówieśnicy w ogóle wypadają z kolejki.
  • Odpowiedz
jak sobie wyobrażam, że jako 30-latka miałabym się spotykać z 20-latkiem, to aż mam ciarki żenady

@janeeyrie: to są te same ciary żenada które Cię przechodzą na myśl że mogłabyś się spotykać z niższym facetem, albo mniej zarabiającym, czy pod jakimkolwiek względem słabszym mniej ogarniętym. Faceci po prostu inaczej patrzą na kobiety niż kobiety na facetów. To co tobie daje icka nie daje facetom. Facetów nie brzydzi bycie z młodszą,
F.....1 - > jak sobie wyobrażam, że jako 30-latka miałabym się spotykać z 20-latkiem,...

źródło: IMG_1679

Pobierz
  • Odpowiedz
@janeeyrie:
Moja jest 11 lat młodsza xd Na początku nawet nie chciałem pójść na kawę, bo "różnica wieku" - aha xd
- Minęły dwa lata, zaręczyny i gowniak w drodze. Jedyne czego żałuję, to tego, że nie spotkałem jej wcześniej =(
  • Odpowiedz