Aktywne Wpisy

Pawel993 +68
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz
#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

#mazda #motoryzacja
źródło: image
Pobierzźródło: Screenshot_1
Pobierzwiesz dlaczego masz takie auto i dlaczego nim jeździsz. To jest cała filozofia.
To ty nie bogaty? Z reguły chłopy silne to bogate chłopy pracowite a ciebie nie stać na takie tanie auto?
@NiezlyJestes: jestem słaby więc wszystko się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@IntruderXXD: Ludzie ślinią się do vagów, więc nie jesteś na dnie
No i generalnie możesz pojeździć takim i zmienic zdanie. Kiedyś lata temu podobało mi się CLA i jak się przejechałem tym to uznałem, że to syf auto.
Taką mazdę miałem, bo mogłem kupić tanio, sprzedałem i przesiadłem się na passata i jest o niebo lepszy.
Po co więcej, jak i tak praktycznie w całej Europie są ograniczenia do 130 ¯\(ツ)/¯
@kipowrot Silnik 2.5l bez problemu normalnie pojedzie 170-180, a jak będzie potrzeba, to i 200-220. :)
@In_thrust_we_trust: tak, zwlaszcza jak ma ponad 200KM i tylną oś skrętną (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Na przykład są fanatycy starych VAGow którzy cenią możliwość naprawienia wszystkiego samemu. Niby nudny motoryzacyjny karaluch, ale przykrywa on zamiłowanie do majsterkowania