Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +176
Widzę, że idzie szerokie oburzenie w sprawie Majtczaka na adwokatkę, która powiedziała o kolizji, a sędzia ją poprawiła, że to wypadek bo były ofiary śmiertelne. Więc dzisiaj w #maszprawo o wypadku, kolizji i czy to oburzenie ma sens.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
źródło: 629442429_1415979310229719_4732243898851729605_n
Pobierz
saintie +6
nigdy w zyciu nie zaufam komus kto ma fiuta

źródło: image
Pobierz🤣
Młoda laska ma czas/chęci porobić ciekawe rzeczy ot chodźby "wsiądzmy teraz w auto i jeźmy do Gdańska na wschód bo nigdy nie byłam" wsiadasz w auto (czym jej imponujesz nawet jak to będzie golf 3 xD) rano wschodzik , cimcirimci w aucie i jak to nie jest super spędzony czas to ja nie wiem :P
Im starsza dziewczyna tym wymagania rosną
XD
@janeeyrie: 30 lat to staruch? xdddddddddddddddddddddd
https://wykop.pl/wpis/84254879/pomiedzy-mna-a-moja-rozowa-jest-10-lat-roznicy-ja-
Jak to jest, że każda osoba, która musi to wytknąć/podkreślić/sugestywnie o to zapytać jest płci żeńskiej, wiek minimum ok 30 lat i status samotna
#zwiazki #logikarozowychpaskow