Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: 1000018652
Pobierz

Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w kompie jak se na kanapie lezycie a siegnac po myszke sie nie chce bo zostala na biurku.
#zegarki #zesralemsieismierdzi
@niebadzogrem: w zwykłym zegarku nie masz baterii.
I podstawowa sprawa: zegarek to w zasadzie jedyna męska biżuteria. I dlatego się go nosi. A nie jakieś plastikowe badziewie z chin z wyświetlaczem.
Bo nie trzeba ładować co pięć minut
Bo zegarek to też biżuteria, a chińskie plastikowe badziewie jest po prostu brzydkie
Bo właśnie lepiej się odciąć od telefonu choćby na chwilę a nie dostrajać do każdego przypomnienia, maila, wiadomości.
W Power Rangers przestałem się bawić jak miałem 9 lat
źródło: 125930699
Pobierz@BreathDeath: możesz sobie je w każdej chwili wyłączyć w garminie. Mam garmina, używam go cały czas poza spaniem, wszystkie powiadomienia mam wyłączone
Low quality bait a i tak niektórzy wchodzą w dyskusję. Plus dla Ciebie, minus dla poziomu wykopu
Jak taki Galaxy Watch 9 by chodził miesiąc na baterii to kompletnie nie widziałbym sensu zwykłęgo zegarka. Powiadomienia można wyłączyć, jak jest wesele to ustawiam tarcze ze wskazówką. No i od kiedy go mam nie zapomniam o wielu rzeczach bo co chwile zegarek mi dzwoni i
@niebadzogrem: Nosimy zwykłe zegarki, bo nie mamy 8 latek i w dupie mamy te zabaweczki z bateryjkami i melodyjkami, pozdrawiam.
Sam też nie lubię tych powiadomień, ładowania co dwa dni. Dlatego wybrałem hybrydowy, chociaż zastanawiałem się nad zwykłym. Spoko jest, masz fizyczną tarczę która nie zużywa baterii jak na nią patrzysz, a do tego też masz wszystkie czujniki.
Długo też trzyma, można
źródło: image
Pobierz