Wpis z mikrobloga

Czy jak coś "stworzę" w AI ale jest to coś z sensem lub przesłaniem to jest to do zaakceptowania mimo wszystko?

@zomowiec: IMO:
To zależy od osoby oceniającej, czy kieruje się w ocenie znajomością tematu, i potrafi docenić coś ponadprzeciętnego, czy zwyczajnym uprzedzeniem, i jak widzi "AI" to z automatu odpala się jedyna komórka mózgowa z informacją, że to musi być "AI slop", i system nerwowy, żeby nie uległ przeciążeniu,
  • Odpowiedz
  • 0
@Arkass: czasami jak coś oglądam albo czytając trafia się taka złota myśl którą w taki sposób sobie uwieczniam żeby za chwilę o niej nie zapomnieć . W tym pomaga mi AI .. mam potem na to specjalny katalogu w chmurze Protona na którym sobie je składam :)
Taka zajawka
  • Odpowiedz
@zomowiec ta, ale pod warunkiem że nie jest to to coś co już każdy widział wszędzie,jak to to. i nie na wykopie ale na fb to wrzucaj. Hasło z obrazka jest przetarte jak (ai, dopowiedz)

Oczywiście są ciekawe obrazki czy nawet teksty z ai i czemu nie, ale ten konkretny to już chyba na NK widziałem xD
  • Odpowiedz
@zomowiec nie zrozum mnie źle, sam korzystam z ai (głównie do programowania pierdół które sam wiem jak chcę napisać ale on pod dyktando zrobi mi z 8 godzin dwie), obrazki też generuję, czasem każę coś napisać i to jest spoko, ale (przynajmniej ja) traktuję to jako narzędzie (np. ikony na toolbar) a nie jako samodzielną sztukę - w tym to jeszcze potrzebuje czasu żeby się (niestety) podszkolić.
SerwerZKartofla - @zomowiec nie zrozum mnie źle, sam korzystam z ai (głównie do progr...

źródło: temp_file524731881633364503

Pobierz
  • Odpowiedz