Aktywne Wpisy

MonazoPL +74

peanut_whu +189
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz

#ai #si #przemyslenia #zlotemysli
źródło: 1000040938
Pobierz@zomowiec: IMO:
To zależy od osoby oceniającej, czy kieruje się w ocenie znajomością tematu, i potrafi docenić coś ponadprzeciętnego, czy zwyczajnym uprzedzeniem, i jak widzi "AI" to z automatu odpala się jedyna komórka mózgowa z informacją, że to musi być "AI slop", i system nerwowy, żeby nie uległ przeciążeniu,
Taka zajawka
Oczywiście są ciekawe obrazki czy nawet teksty z ai i czemu nie, ale ten konkretny to już chyba na NK widziałem xD
źródło: temp_file524731881633364503
Pobierz