@z-a-k: ich narracja polega na przepraszaniu, tak jak w USA lewica przeprasza czarnych, tak u nas za między innymi wybryk jednego z najlepszych pranksterów 3 RP
@Tymajster: narracje xdddd narracja jest taka mordo że krzyze sa zdejmowane (co mi wisi) a prykaz poszedł i każdy odklejeniec robi fote ze świecznikiem xdd
@Tymajster: ta ja wiem ziomeg, jak sie slupki nie zgadzaja to kazdy swoj poglad mozna nagiac zeby udawac kogos innego xdd ba, nawet naczelny tuskoid moze odp..erdolic w chacie bogobojny kącik krzyzowy, ale to tez wiadomo, narracja i urojenia
@z-a-k: to zakladane, czy zdejmowane? Co za łeb. Pogodz sie z tym, że twoja manipulacja na temat świec zostala zdemaskowana. Czas przyjąć gorzką pigułkę, a nie miotać sie jak ryba na brzegu.
@Tymajster: jedynymi łbami motajacymi sie jak gowno w przeremblu w zaleznosci od tego jak bardzo niekorzystnie wypadna w sondazach są łby ktorych wybierasz, łbie.
#bekazlewactwa #polityka
źródło: lewactwo
Pobierzźródło: xdddd
Pobierzźródło: xxdd2
Pobierz#bekazpodludzi.
To co Zukowska wchodzi w dupe katolikom bo co roku życzymy im wesołych świąt Bożego Narodzenia?? XD
To chyba nie pasuje do narracji co? ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000113963
Pobierz@Xandress: ale pocisk z d--y. Widocznie zrobiło ci się przykro zrobilo, bo fakty zrujnowały narrację OPa.
@z-a-k: dokladnie. To tylko narracja i #urojeniaprawakoidalne
źródło: Fcxw_-tWIAEZLVn
PobierzPogodz sie z tym, że twoja manipulacja na temat świec zostala zdemaskowana. Czas przyjąć gorzką pigułkę, a nie miotać sie jak ryba na brzegu.