Wpis z mikrobloga

@przegro_pisarz brawo. też chciałbym kompletnie zrezygnować, niby uzależniony nie jestem, miałem nawet przerwy po parę tygodni czy miesięcy, tylko czasem zapominam jak mnie wyniszcza regularne picie i zdarza się wrócić.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Jakbyś był wolny to zostawiłbyś to za sobą, a tak jakieś liczenie, myślenie o tym, celebrowanie itp. Chociaż i tak najbardziej żałosne to są eks alkusy które pouczają ludzi którzy piwko od czasu do czasu wypiją.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: nie słuchaj się wykopków, leć dalej i nie pij bo nie warto, tymczasem ja lecę się napić pszneeeego piwczka zimnego które umili mi dzień pozdrawiam Wojciech z Białegostoku
  • Odpowiedz
@dzieju41: A ci niewolnicy trzeźwości co to czas liczą do końca pracy to kto to widział ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@przegro_pisarz: Jest to u wielu osób częste zjawisko, że sobie liczą ten czas. Sam później odinstalujesz tą apkę bo będzie zbędna. Gdzieś tam można spotkać się z opinią, że liczenie takiego czasu jest niewskazane. Warto jakoś zrozumieć, że to samo niepicie jest ważne i
  • Odpowiedz
@onepnch: tylko wyk0pki mogą się zesrać o to że ktoś nie pije i motywuje się aplikacją, elita internetu...
@przegro_pisarz pięknie, trzymaj tak dalej, im jestem starszy tym lepiej rozumiem, że bilans zysków i strat z alko jest jednoznaczny.
BTW: Pomimo konfliktu pokoleń podoba mi się jedno wsród młodych: nie picie nie jest niczym nadzwyczajnym, to nawet moda w niektórych kręgach. Wśród dzieciarni lat 80,90 nikt takich pomysłów nie miał
  • Odpowiedz
@nicspecjalnego: Ricky Gervais dobrze o tym powiedział. OP i podobni wrzucający tu screeny aplikacji, oczekują poklasku za zachowywanie się tak jak większość normalnych obywateli.
Wow już nie chlacie na umór i nie sracie pod siebie? Jaaaaaa cieee ale szał.
tellet - @nicspecjalnego: Ricky Gervais dobrze o tym powiedział. OP i podobni wrzucaj...
  • Odpowiedz
@tellet:

OP i podobni wrzucający tu screeny aplikacji, oczekują poklasku za zachowywanie się tak jak większość normalnych obywateli.

Wow już nie chlacie na umór i nie sracie pod siebie? Jaaaaaa cieee ale szał.

xd a to już teraz można chwalić się tylko medalami olimpijskimi? Jak ktoś po wypadku zrobi swoje pierwsze kroki od kilku miesięcy to będę się cieszyć razem z nim. Ktoś za 10 razem zda prawko - tak
  • Odpowiedz
@tellet: nie jesteś gotowy do dyskusji, więc nie tracę czasu. W sumie trochę mi cię szkoda. Może kiedyś poczujesz że jesteś wartościowy i nie będziesz tej wartości musiał odejmować innym. Powodzenia.
  • Odpowiedz