Aktywne Wpisy

MonazoPL +54

Bipolar- +39
Znalezienie laski, która nie ma psa albo kota, i nie planuje mieć psa ani kota w przyszłości jest obecnie praktycznie niemożliwe
#tinder #zwiazki #rozowepaski #psiarze #logikarozowychpaskow
#tinder #zwiazki #rozowepaski #psiarze #logikarozowychpaskow

„Po prostu nadrób braki w wyglądzie pewnością siebie, just be confident bro” To jedna z najgłupszych rzeczy jakie słyszałem. Oprócz absolutnie wybitnych jednostek, które mają wrodzony talent w tej dziedzinie, większość ludzi buduje swoją pewność siebie na przestrzeni swojego życia, w ramach feedbacku od obcych osób. Dlaczego zazwyczaj pewność siebie koreluje z wyglądem? Ano właśnie dlatego - z doświadczeń życiowych atrakcyjnych ludzi po prostu wynika, że mogą sobie pozwolić na więcej. Gość rzuca ryzykownym tekstem w stronę dziewczyny, a ona odpowiada w ten sam sposób - facet wie, że jest mała szansa na niepowodzenie. Sam ten fakt pozwala wchodzić w dyskusję z zupełnie innego poziomu, bez hamulców, bez przepraszania że się żyje i że się „śmiało śmieć”. W zupełnie innym miejscu byłaby pewność siebie takiego osobnika, gdyby odpowiedzią było „Ale ty karzełku nie bądź taki do przodu”.
To samo z zagadywaniem - „po prostu podejdź i zapytaj o numer” brzmi inaczej z ust kogoś, kto pytał o numer 5 razy, 3 razy go otrzymał, a dwa razy dostał odmowę „Oj, mam chłopaka, ale miło z twojej strony”, niż przykładowo z mojego doświadczenia, gdy w szkole średniej podbiłem do jednej z dziewczyn, które mi się podobały, dostałem grzeczną odmowę, a potem jej koleżanki przez pół roku gdy tylko mnie widziały, to rzucały ironicznym „Hej przystojniaku! :*” lub innymi tego typu tekstami. To pierdoła ale po czymś takim potem człowiek 10x się zastanowi, czy w warto ryzykować, czy może lepiej mieć święty spokój.
#randkowanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
W szkole i pracy najlepiej żeby nic o twoim prywatnym życiu nie wiedzieli.
Podrywa się va bank samice poza szkołą i pracą bo możesz mieć w 100% wywalone co se pomyśli lub komuś powie.
@adamsowaanon: bzdura dla frajerów. to nie od miejsca zależy czy można wojować czy nie.
@mirko_anonim: masz takie przekonanie, ok. Ale to co napisałeś jest sprzeczne z definicją
@czescmampytanie: Ja widzialem chadow co ruchali w robocie, jednej sie to nie spodobalo i z zazdrosci ze to nie ona robila pod gorke chadowi i julce co byla ruchana,
Dodatkowo chad nie jest w stanie wszystkich julek wyruchac w robocie bo jak sie jedna od drugiej dowiedziala to byly tez wonty i dramy. I chad stracil robote
@czescmampytanie: nie trzeba, ale ty musisz. Bo rodzice albo koledzy / nauczyciele w szkole Cię gnębili i wmówili Ci że jesteś niewystarczający, a jak zrobisz to co oni chcą żebyś zrobił to może przez moment będziesz. I
@czescmampytanie: nie trzeba, ale ty musisz. Bo rodzice albo koledzy w szkole Cię gnębili i wmówili Ci że jesteś niewystarczający, a jak zrobisz to co oni chcą żebyś zrobił to może przez moment będziesz. I teraz chodzisz
@adamsowaanon: no i w sumie co z tego. chad się wybawił z płodną julką, a jak bedzie mial dość tej baby co mu robi pod górkę to się zwolni i pójdzie do innej pracy. tam julki z HR zadbają żeby to jego
@mirko_anonim: mylisz podstawowe poczucie godności z pewnością siebie...
@czescmampytanie: ale to ty jesteś skrzywdzony i masz problemy żeby zagadywać do ludzi albo iść do klubu zagadać czy potańczyć z panienka i zaproponować dalszą część u siebie
Charlie Sheen? Nie pomyliło ci się coś? Chyba że masz na myśli Pluton, w którym grał, ale to nie jest równoznaczne ze zdobyciem przez niego nagrody.
Poza tym trochę odleciałeś z tym przykładem.
@mirko_anonim: aha. fajna psychoanaliza z d--y. w ogóle zabawne że o mojej niskiej pewności siebie próbuje mnie przekonać typ który pisze z anonima.
ale co ma
@LeVentLeCri: był jedną z najsławniejszych osób w USA przez ponad dekade, zarobił koło $350mlm, był na wielu okładkach gazet, nie to że bujal sie ze śmietanka towarzyska - on był
Chodziło mi o Oskara
Myślę sobie, że facet jest jednak ultimate przykładałem dla kogoś kto wierzy ze jakakolwiek ilość walidacji od świata może wypełnić pustkę, która powoduje nieszczelność w środku osobowości.
On miał naprawdę wszystko to co
ale jak ktoś tej walidacji nie ma wcale, to raczej ciężko mu być pewnym siebie na przekór wszystkiemu i wszystkim
@LeVentLeCri: on ma cala walidację świata i na przekór wszystkiemu i wszystkim dalej się czuje nie wart niczego. Nadążasz? Jesteście w tym samym miejscu tylko po przeciwnej