Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +72
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

Przykład: cenówka
Ale z odstępem polecieli. Obecnie bliżej jest górny duży napis
źródło: ceny-produktow-w-sieciowkach-biedronka-taniej-promocja-obnizka-nie-do-ogarniecia
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 1000018247
Pobierz@breakdown1: nie podali, bo nie uważają tego za promo. To jest jedyna obecna cena na ten produkt. Specjalnie piszą "supercena", a nie zniżka. Dlatego nie podali też z 30 dni.
Niby użyli innego określenia niż wymienione przez UOKiK, ale wiadomo, że taka cenówka sugeruje okazję
@krystiano_ps3 ja się na tym łapie w Kauflandzie albo Aldi gdzie cena jest np 9,99 i 1+1, to mówię pewnie normalnie kosztuje 20 zł za sztukę więc 1+1 to 10+10 czyli 20 zł - a tu się okazuje że jednak 9,98 i drugi za 1 grosz... KOSMOS. I tak, Biedronka przesadza i powinna być za to j----a.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu