Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +68
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

mirko_anonim +32
✨️ Dziwne doświadczenia w związku – historia z Tindera Ⓘ
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to

Przykład: cenówka
Ale z odstępem polecieli. Obecnie bliżej jest górny duży napis
źródło: ceny-produktow-w-sieciowkach-biedronka-taniej-promocja-obnizka-nie-do-ogarniecia
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 1000018247
Pobierz@breakdown1: nie podali, bo nie uważają tego za promo. To jest jedyna obecna cena na ten produkt. Specjalnie piszą "supercena", a nie zniżka. Dlatego nie podali też z 30 dni.
Niby użyli innego określenia niż wymienione przez UOKiK, ale wiadomo, że taka cenówka sugeruje okazję
@krystiano_ps3 ja się na tym łapie w Kauflandzie albo Aldi gdzie cena jest np 9,99 i 1+1, to mówię pewnie normalnie kosztuje 20 zł za sztukę więc 1+1 to 10+10 czyli 20 zł - a tu się okazuje że jednak 9,98 i drugi za 1 grosz... KOSMOS. I tak, Biedronka przesadza i powinna być za to j----a.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu