Wpis z mikrobloga

@mafi20:
o wlasnie wyciagalem karte zeby MK11 kupic( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z calej listy Detroit wydaje sie byc ciekawa pozycja, pogralem chwile w demo na steam i niby nie wkreca jakos mocno, ale w koncu cos nowego
  • Odpowiedz
@SamiecCzlowiekaNierozumnego:
Gra wygląda faktycznie fajnie i ma ogrom mechanik, kupiłem kiedyś na promce na steam ultimate zajarany, ze będę kowbojem i tak niemiłosiernie się odbiłem od tego tytułu, ze głowa mała. Kiedys dam jej druga szanse, ale raczej nie predko
  • Odpowiedz
@straszny_cham:
Ale robi to az za dobrze, tempo gry mnie usypialo, sytuacje ratowal jedynie customowy serwer role play na dc, ale tam z kolei rozumialem co drugie slowo o czym te rednecki rozmawiaja( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ppooii: taka jest specyfika tej gry - mnie urzekła bo dobrze znam klimat westernów i raczej każdy western jaki oglądałem ma klimat dość "południowy" czyli powolny, nieśpieszny. Warto dać drugą szansę bo fabuła jest naprawdę świetna i chyba jedna z najlepiej rozpisanych w historii (mocno filmowa) ale właśnie trzeba usiąść do tego z odpowiednim nastawieniem
  • Odpowiedz
@SamiecCzlowiekaNierozumnego: fabuła jak każde GTA, czym dłużej się nad nią zastanawiasz tym większe masz wrażenie, że tam się nic kupy nie trzyma. Skończyłem, good ending. Ale nadal dla mnie kanonicznym jest: Artur zabija Dutcha jeszcze w górach (bo nie mógł znieść jego p---------a) i poszedł w online.
  • Odpowiedz
@ppooii: co Wy macie z tym tempem gry xD Przeciez juz w pierwszej misji są dymy i s---------a, a akcja pozniej w sumie dzieje sie zbyt szybko tak naprawde .
  • Odpowiedz
@T0pi5: rdr2 jest 10/10 ale udawanie, że tempo gry jest sprawne i szybkie to albo głupota albo cynizm. xD
Sytuacja zmienia się trochę gdy mamy szybkiego konia i odkryte szybkie podróżowanie (które i tak jest bardzo ograniczone).
  • Odpowiedz
@-aki: Ja bardziej mowilem o samej fabule, ale jesli chodzi Ci o czysty gameplay to przeciez tez jak chciales to z---------s galopem, skracales co chciales i sie szybko schodzilo. Wiadomo, byly pojedyncze misje, gdzie dalej śmigałeś i miałeś jakieś dialogi, ale już bez przesady, by to tyle zabierało. To już full tiktok brain chyba.
  • Odpowiedz