@mafi20: o wlasnie wyciagalem karte zeby MK11 kupic( ͡°͜ʖ͡°) Z calej listy Detroit wydaje sie byc ciekawa pozycja, pogralem chwile w demo na steam i niby nie wkreca jakos mocno, ale w koncu cos nowego
@SamiecCzlowiekaNierozumnego: Gra wygląda faktycznie fajnie i ma ogrom mechanik, kupiłem kiedyś na promce na steam ultimate zajarany, ze będę kowbojem i tak niemiłosiernie się odbiłem od tego tytułu, ze głowa mała. Kiedys dam jej druga szanse, ale raczej nie predko
@straszny_cham: Ale robi to az za dobrze, tempo gry mnie usypialo, sytuacje ratowal jedynie customowy serwer role play na dc, ale tam z kolei rozumialem co drugie slowo o czym te rednecki rozmawiaja( ͡º͜ʖ͡º)
@ppooii: taka jest specyfika tej gry - mnie urzekła bo dobrze znam klimat westernów i raczej każdy western jaki oglądałem ma klimat dość "południowy" czyli powolny, nieśpieszny. Warto dać drugą szansę bo fabuła jest naprawdę świetna i chyba jedna z najlepiej rozpisanych w historii (mocno filmowa) ale właśnie trzeba usiąść do tego z odpowiednim nastawieniem
@SamiecCzlowiekaNierozumnego: fabuła jak każde GTA, czym dłużej się nad nią zastanawiasz tym większe masz wrażenie, że tam się nic kupy nie trzyma. Skończyłem, good ending. Ale nadal dla mnie kanonicznym jest: Artur zabija Dutcha jeszcze w górach (bo nie mógł znieść jego p---------a) i poszedł w online.
@ppooii: co Wy macie z tym tempem gry xD Przeciez juz w pierwszej misji są dymy i s---------a, a akcja pozniej w sumie dzieje sie zbyt szybko tak naprawde .
@T0pi5: rdr2 jest 10/10 ale udawanie, że tempo gry jest sprawne i szybkie to albo głupota albo cynizm. xD Sytuacja zmienia się trochę gdy mamy szybkiego konia i odkryte szybkie podróżowanie (które i tak jest bardzo ograniczone).
@-aki: Ja bardziej mowilem o samej fabule, ale jesli chodzi Ci o czysty gameplay to przeciez tez jak chciales to z---------s galopem, skracales co chciales i sie szybko schodzilo. Wiadomo, byly pojedyncze misje, gdzie dalej śmigałeś i miałeś jakieś dialogi, ale już bez przesady, by to tyle zabierało. To już full tiktok brain chyba.
#epicgames #gry #reddeadredemption2 #sylwester
źródło: scaled_7664
Pobierzo wlasnie wyciagalem karte zeby MK11 kupic( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z calej listy Detroit wydaje sie byc ciekawa pozycja, pogralem chwile w demo na steam i niby nie wkreca jakos mocno, ale w koncu cos nowego
Gra wygląda faktycznie fajnie i ma ogrom mechanik, kupiłem kiedyś na promce na steam ultimate zajarany, ze będę kowbojem i tak niemiłosiernie się odbiłem od tego tytułu, ze głowa mała. Kiedys dam jej druga szanse, ale raczej nie predko
Ale robi to az za dobrze, tempo gry mnie usypialo, sytuacje ratowal jedynie customowy serwer role play na dc, ale tam z kolei rozumialem co drugie slowo o czym te rednecki rozmawiaja( ͡º ͜ʖ͡º)
Sytuacja zmienia się trochę gdy mamy szybkiego konia i odkryte szybkie podróżowanie (które i tak jest bardzo ograniczone).