Zrobienie sobie tatuażów przez kobietę jest ewolucyjnym sabotażem jej własnej urody.
To tak, jakby mężczyzna oznajmił w związku, że rzuca posadę dyrektora w banku, gdzie zarabiał 90k miesięcznie, aby zostać kloszardem i od jutra śpi w śmietniku
@szuwarek: teraz młode julki mają dziary na mordach, szyjach i do tego pakują na siłowniach bo z braku chadów same chcą nimi zostać. Tak samo rozbijają się bmw i robią inne bad boyowe rzeczy bo szukają chadów, a jak ich nie mają to same nimi chcą być. Smutne objawy pandemii brakchadozy. Niestety jedynym lekiem jest eutanazja i obowiązkowa aborcja dla julek
@szuwarek: bo sensem życia kobiety jest podobanie się mężczyzna xD A co analogii podanej przez Ciebie, to pomijając oczywiście że jest błędna, to sporo jest np. programistów, którzy mają dość klikania w komputer i zajmują się czymś mniej opłacalnym ekonomicznie, ale dającym swobodę, spokój, szczęście lub coś innego czego im brak
@szuwarek: Tylko w ciągu weekendu przeczytałam na wykopie mocno plusowane wpisy i komentarze o tym, że kobieta powinna mieć długie włosy i krótkie paznokcie, a nie powinna mieć tatuaży, były też nie raz wpisy, że co to panuje teraz za moda i czemu baby nie chodzą w sukienkach. Sama mam długie włosy, krótkie paznokcie, nie mam tatuaży i chodzę w spódniczkach i sukienkach, i jakoś nie zauważyłam, żeby mężczyźni się
@choochoomotherfucker: jest i ona. Tak, już cały wykop wie, że ty jesteś inna, nikt nigdy się tobą nie interesował, że musiałaś latać za chłopami i że byłaś w kilku związkach, dlatego, że nikt nigdy się tobą nie interesował.
@choochoomotherfucker: no popatrz, to tak samo jak ty kiedyś pisałaś, że podobają ci się brodaci kolesie i że broda dodaje męskości.
Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że nie każdy dobrze wyglądałby w brodzie, ale pisząc tamto kierowałaś się tym samym, czym kierują się chłopy piszące powyższe teksty.
@choochoomotherfucker: czepiasz się słówek, a nie istoty sprawy. Myślisz, że będę pamiętał dokładnie każdy wyraz jaki napisałaś? To niech będzie, że atrakcyjny, a nie męski. Ale dobrze, że tego się uczepiłaś, bo wiem, że wiesz, że to prawda, co napisałem.
@abwgd: Nie pisałam nic o brodach, napisałam kilka dni temu komentarz w wątku o brodach, ale to moja rozmówczyni napisała, że jest "fanką bród": https://wykop.pl/wpis/84229893/wow-broda-wlosy-fryzjer-niebieskiepaski Ale nawet gdybym coś takiego napisała, to nie rozumiem porównania, chyba jest różnica, kiedy pojedyncze osoby stwierdzają, że coś jest fajne, a kiedy od kilku lat co jakiś czas w gorących wiszą wpisy, że kobiety powinny mieć takie włosy/paznokcie/ubrania?
@choochoomotherfucker: jesteś tu od tyłu lat i ten tekst był sprzed kilku lat. Nie mam ochoty dalej brnąć w ten temat, bo zawsze masz tę samą manierę, że wszystkiemu zaprzeczasz i że ty jesteś inna.
To tak, jakby mężczyzna oznajmił w związku, że rzuca posadę dyrektora w banku, gdzie zarabiał 90k miesięcznie, aby zostać kloszardem i od jutra śpi w śmietniku
(rozwód) #redpill #blackpill
źródło: tattoohelps_241271393_621278285946956_5778699455320249891_n
Pobierzźródło: idiot-pepe
Pobierzczasami właśnie taki jest cel
A co analogii podanej przez Ciebie, to pomijając oczywiście że jest błędna, to sporo jest np. programistów, którzy mają dość klikania w komputer i zajmują się czymś mniej opłacalnym ekonomicznie, ale dającym swobodę, spokój, szczęście lub coś innego czego im brak
I taguj to przegryw żeby mi się nie wyświetlało
Już daj spokój, ile można o tym samym nawijać?
@abwgd: Nie, takich kobiet jest wiele, tylko część wykopków skupia się na tych najgorszych przypadkach i myśli, że takie są wszystkie.
Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że nie każdy dobrze wyglądałby w brodzie, ale pisząc tamto kierowałaś się tym samym, czym kierują się chłopy piszące powyższe teksty.
@abwgd: Kiedy coś takiego pisałam? Z kimś mnie pomyliłeś chyba, bo wręcz kilka razy krytykowałam określenia "kobiecy/męski" i ich nie używam.
Myślisz, że będę pamiętał dokładnie każdy wyraz jaki napisałaś? To niech będzie, że atrakcyjny, a nie męski.
Ale dobrze, że tego się uczepiłaś, bo wiem, że wiesz, że to prawda, co napisałem.
#broda #wlosy #fryzjer #niebieskiepaski
W rozmowach jesteś strasznie męcząca.