Wpis z mikrobloga

#antynatalizm

https://wykop.pl/wpis/84209531/braun-dopial-swego-pomimo-kwiku-fajnopolaczkow-i-r

1

wyrzucona na zbity pysk ze szpitala w Oleśnicy. WYGRAŁO ŻYCIE.

U mnie też wygrało życie, dlatego właśnie czekam na termin do orzecinctwa w sprawie renty

2

Braun dopiął swego, pomimo kwiku fajnopolaczków i reszty motłochu na wykopie, pewnej aborcjonistce z Oleśnicy nie przedłużono kontraktu i nie będzie już pracować w tym szpitalu ()

Mam nadzieję że jak nie dostanę renty to braun wspomoże mnie finansowo wszak katolik jak się patrzy, a w końcu katolicy to ludzie którzy tym w potrzebie pomocną dłoń podadzą( ͡º ͜ʖ͡º)

https://wykop.pl/link/7849891/sprawa-gizeli-jagielskiej-prokuratura-umorzyla-postepowanie

3

Kiedyś to na mnie nie robiło wrażenia, ale jak sam zostałem ojcem to inaczej na to patrze.

Ciekawe czy poinformował już nową istotę o tym że z czasem przyjdzie jej ponieść konsekwencje w postaci niezwlekającej śmierci, choć wątpliwe by taki osobnik miał w głowie jakiekolwiek procesy myślowe, prócz tych odpowiadających za przesyłanie i oddawanie tlenu by przeżyć aż do zakończenia procesów biologicznych.

3

No i jeszcze podstawa medyczna - bo mamusia miała depresję... Depresja bezpośrednio nie zagraża zdrowiu i życiu matki,

Za to są bezwzględne dowody na to iż życie zagraża bezpośrednio zdrowiu, a w konsekwencji życiu matki, dziecka, ojca itd, itp.

4

Jak ktoś jest oszukańczym naciągaczem to trudno mu w czymkolwiek uwierzyć.

Wniosek jest taki że nie należy wierzyć absolutnie wszystkim rozpłodowcom, ponieważ są regularnymi oszukańczymi naciągaczami, a na każde zderzenie z niekorzystnymi fatkami, zarzucają setkami a nawet tysiącami kłamstw, nie mającymi żadnego oparcia w rzeczywistości.

5

Czy lekarz mówił, że jest dobrze, a tak nie było

Jeśli lekarz mówił w kontekście ciąży, że jest dobrze to oznacza że zdecydowanie dobrze nie było, więc skutek w postaci aborcji był jak najbardziej właściwy, pożądany i uzasadniony w opaciu o fakty.

6

kwestia biologiczna, śmierć jak śmierć"

śmierć jest niechybnym faktem a nie kwestią i tu nie ma żadnych wątpliwości.

7

Radzę Ci nie wspierać ludobójców

Faktycznie właściwym zachowaniem jest nie wspierać rozmnażających, istotnie oni z tym bestiaslkim aktem mają wiele punktów wspólnych.

#przegryw #zalesie
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach