Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +79
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://wykop.pl/wpis/84209531/braun-dopial-swego-pomimo-kwiku-fajnopolaczkow-i-r
1
U mnie też wygrało życie, dlatego właśnie czekam na termin do orzecinctwa w sprawie renty
2
Mam nadzieję że jak nie dostanę renty to braun wspomoże mnie finansowo wszak katolik jak się patrzy, a w końcu katolicy to ludzie którzy tym w potrzebie pomocną dłoń podadzą( ͡º ͜ʖ͡º)
https://wykop.pl/link/7849891/sprawa-gizeli-jagielskiej-prokuratura-umorzyla-postepowanie
3
Ciekawe czy poinformował już nową istotę o tym że z czasem przyjdzie jej ponieść konsekwencje w postaci niezwlekającej śmierci, choć wątpliwe by taki osobnik miał w głowie jakiekolwiek procesy myślowe, prócz tych odpowiadających za przesyłanie i oddawanie tlenu by przeżyć aż do zakończenia procesów biologicznych.
3
Za to są bezwzględne dowody na to iż życie zagraża bezpośrednio zdrowiu, a w konsekwencji życiu matki, dziecka, ojca itd, itp.
4
Wniosek jest taki że nie należy wierzyć absolutnie wszystkim rozpłodowcom, ponieważ są regularnymi oszukańczymi naciągaczami, a na każde zderzenie z niekorzystnymi fatkami, zarzucają setkami a nawet tysiącami kłamstw, nie mającymi żadnego oparcia w rzeczywistości.
5
Jeśli lekarz mówił w kontekście ciąży, że jest dobrze to oznacza że zdecydowanie dobrze nie było, więc skutek w postaci aborcji był jak najbardziej właściwy, pożądany i uzasadniony w opaciu o fakty.
6
śmierć jest niechybnym faktem a nie kwestią i tu nie ma żadnych wątpliwości.
7
Faktycznie właściwym zachowaniem jest nie wspierać rozmnażających, istotnie oni z tym bestiaslkim aktem mają wiele punktów wspólnych.
#przegryw #zalesie