Aktywne Wpisy

damianooo8 +326
#trzecieoko #wypadki
Chłop myślał że jak ma stare BMW X5 to może tirowi na czołówkę wyjeżdżać. Akcja z wczoraj z Rosji. Zginęła cała rodzina.
Chłop myślał że jak ma stare BMW X5 to może tirowi na czołówkę wyjeżdżać. Akcja z wczoraj z Rosji. Zginęła cała rodzina.

trebeter +90

źródło: Lekarskie pierdaken
Pobierz@MartwyProsty: o szlag, a to da się jeszcze bardziej obniżyć? Oo
Poleciałeś klasycznym - "krytykujesz Policje? Ciekawe co zrobisz jak ci ukradną rower". Aż głupio dorosłemu chłopu tłumaczyć dlaczego to durne.
źródło: image
Pobierz@okradzione: tak, spotkałem się, mój ojciec jest po udarze, sam jestem sercowcem (migotanie przedsionkow) i spotkalem sie z empatią w szpitalu w Krakowie, czekam jedynie na zabieg, ale poza tym czuje dobrze.
Mało tego, mój lekarz pierwszego kontaktu, internista,
@RitmoXL: ale mnie głowa boli, nie chcę już xD
Jesli ktos rozmawia z idiota, i wchodzi w polemike i dyskusje i tlumaczenia, to tak jakby dodatkowo legalizowal jego p--------o, jakby dawal wiarygodnosc.
Bo zobacz...
Jestes w gimbazie czy tam nie wiem , podstawowce. I co sie dzieje jak stoisz przy tablicy i masz
źródło: 4940cc9d2a2b38b2af37eb7a3ec73268
PobierzNie wykluczam ze takie jednostki są ale jako dla całości to jest typowe dla tej grupy zawodowej myślenie ze wszyscy poza nimi to debile albo nigdy nie byli w szpitalu XD
@Fiodooor: no to chyba właśnie dobrze jest ten problem nagłaśniać kiedy nie jesteś ciężko chory i z lufą patologicznego systemu przy skroni
@RitmoXL: i prawie nikt za to nie odpowiedział. Potem ci sami lekarze którzy zabijali dalej leczyli.