Aktywne Wpisy

Bartekgkw +843
K---a co jak co, ale autostrady i te wszystkie MOPy i zjazdy w #polska to jest klasa
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
źródło: image_picker_6767F5EC-D85F-4C90-90B1-61D97DC471A4-45287-0000111E3901E778
Pobierz
NaczelnyWoody +125
- Bądź posłem Łukaszem Litewką.
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?

źródło: aan42gf11d
Pobierz@VZee:
Tak, jestem przeciwny wszystkim pustynnym religiom.
Coś
a w PRL w latach 50/60te myślisz że byli lepsi? xd
Pochodzi z rodziny protestanckiej (ewangelicko-luterańskiej) i jest członkinią Kościoła Ewangelickiego w Niemczech (Evangelische Kirche in Deutschland). Źródła opisują ją konsekwentnie jako luterankę (Lutheran) lub protestantkę, a w jednym przypadku jako non-practising Lutheran (niepraktykującą luterankę). W młodości uczęszczała do niemieckiej ewangelickiej wspólnoty w Brukselu, ale nie ma wiarygodnych informacji wskazujących na przynależność do Kościoła katolickiego.
Jej rodzina (zarówno
źródło: obraz
Pobierzona reprezentuje pewną oligarchię, pozorumienie itd nic wiecej
@LeoXIV:
co sie nie zgadza w tym co napisałem?
Bo zesranko widz3 jest, za to argumentów nie ma.