Wpis z mikrobloga

Przyjaciółka daje mi radę typu "dlaczego nie podbijesz do dziewczyny w autobusie albo bibliotece?". To stwierdzenie osoby, która przez ostatnie 5+ lat nie była dłużej niż tydzień sama, a gdy tylko jest singielką to nawet na randki nie chodzi (bo momentalnie kilku chłopców jej organizuje czas) []Jest moją przyjaciółką z bardzo wielu powodów, ale no żesz k---a mać. Zdałem sobie sprawę, że masa kobiet żyje w bańce i jest kompletnie odklejona od tego co doświadczają faceci.

#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem #zwiazki #przemyslenia
Foxing - Przyjaciółka daje mi radę typu "dlaczego nie podbijesz do dziewczyny w autob...

źródło: fcriefz4mcsf1

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dlaczego nie podbijesz do dziewczyny w autobusie albo bibliotece?

@Foxing: No ale nie odpowiedziałeś na pytanie. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Jak masz gadane i poszczerzysz się przy zagadywaniu jak pajac - ale nie do przesady, to nie jest tak straszno i czasem można coś fajnego wyrwać. Zazwyczaj trafi się odmowa, albo
  • Odpowiedz
@Foxing: nudy, może jeszcze ma wielkie oczy jak widzi że faktycznie rozmowy na aplikacjach randkowych ci się nie kleją? 👀

Ale wiem wiem, najgorsze co można zrobić to przyznać się do porażki i zostać jednym z tych inceli z wykopu, prawda?
  • Odpowiedz