Aktywne Wpisy

nO-C34 +57
Jeszcze z 20-30 lat i będę miał niezależniść finansową dzięki giełdzie
#gielda
#gielda
źródło: 1000006600
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000006600
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#samotnematki #alimenty
źródło: temp_file7814855256284393052
Pobierz@o__0: nie żona ale dziecko będzie płacić alimenty na ojca, ale to trochę trudniejsze. Musi w sądzie udowodnić że jego standard życia się pogorszył, a dziecko musi mieć możliwości finansowe.
Prędzej bym uznał palestyńskie ziemie za własność Izraela niż cudzego dzieciaka za swojego.
@dumnie: biologiczny ojciec w tej chwili:
źródło: 1000004602
Pobierzźródło: swiateczne-tlo-dziane-z-welny-dywan-sweter-bialy-jelen-na-czerwonym-tle-zima-grzeje-eps-10_565173-401
PobierzA powiedzcie mi teraz co jest tutaj dziwnego i głupiego? Jeżeli facet wziął i był przy wychowaniu dziecka (skoro go uznał i jest ojciecem to urodziła go będąc z nim już w związku) to dlaczego ma nie płacić alimentów jak się rozwodzą/rozstaja? Proszę mi powiedzieć kto jest faktycznym ojcem tego
Poza tym, chodzi tu raczej o wyśmiewanie takiego januszowego wyrachowania u kobiety, a nie że to oszustwo że facet miałby płacić alimenty
@NieBendePrasowac: ale co jest januszowego tutaj, że baba chcę żeby typek płacił alimenty na swoje dziecko? litości.
Tylko powinieneś zauważyć, że ze screena wynika że dalej są razem, nie planują rozwodu, a mimo to rozważa scenariusz "co by było gdyby jednak się rozwiodła".
Tak jakby świadomość alimentów lub ich braku była głównym argumentem za ewentualnym rozwodem. Jakbym był jej facetem, czułbym że od początku zależało jej tylko na zabezpieczeniu finansowym jej i dziecka, a nie na faktycznym partnerstwie.
O tym januszowym wyrachowaniu mówię