Wpis z mikrobloga

• 232
@bio_84: odnieś się do meritum, a nie łap za nieistotne pomyłki. potrafisz, czy będziesz jak ten debil berkowicz odpowiadać 10 minut na pytanie czekając, aż ktoś mu przerwie, żeby zacząc wywod, że się mu przerywa?
  • Odpowiedz
  • 149
@hpiotrekh Je jestem kilka lat młodszy, a trochę pamiętam, głównie z wczesnych lat zerowych: rekordowe bezrobocie, 500 zł netto minimalnego wynagrodzenia, zaniedbane miasta, dziurawe drogi, śmierdzące pociągi, zorganizowaną przestępczość, masowe kradzieże samochodów (moim dwóm wujkom ukradli np samochody spod bloków), krojenie dzieciaków z telefonów czy butów (nawet sam zostałem napadnięty gdzieś koło 2005 roku i skradziono mi kilkuletnią nokię 3310). Trzeba mieć oczy w dupie żeby nie zauważać jaki skok cywilizacyjny
  • Odpowiedz
  • 186
wy nawet dobrze przeczytać nie potraficie a dyskutować chcecie. gdzie tam 85 widzisz? XD

@bio_84 Byku ty nawet nie potrafisz poprzeć swojej tezy argumentami, a chcesz dyskutować xD
  • Odpowiedz
czytać się naucz a potem z panem dyskutuj :)

@bio_84: taaa, no to gdzie ty widzisz 85? potrafisz czytać? to przeczytaj jeszczze raz i daj chociaż jeden argument na to, że nie jesteś proruskim kretynem.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: żyłka pękła i zaczęło sie obrażanie? cóż za słaba psychika. zadziwiające są te twoje fikołki :D unia sama podsyca nastroje przeciw sobie więc przestań bredzić o ruskich.
  • Odpowiedz
@Darson666: bo co? bo grupka wykopków tego chce? moge sobie rzucac czym chce tak samo jak OP, który wyrazil swoje zdanie i nie mam obowiązku z wami na ten temat dyskutować bo wy tego chcecie XD bo przecież takiego betonu nawet najtwardsze argumenty nie skruszą wiec nawet nie próbuje.. ale pewne rzeczy sa nieuniknione i już niedługo będe się z was śmiał :D godne politowania to jest wasze obrazanie bo
  • Odpowiedz
skąd masz takie informacje? kolejny z urojeniami

@bio_84: takie głupoty mogą pisać jedynie osoby, które nigdzie nie były i nie poznały innych zakątków świata. Mieszkańcy państw komunistycznych daliby się pokroić żeby ich komunizm wyglądał jak UE
  • Odpowiedz
@bio_84: Stoję bardziej po środku, ale jesteś totalnym pajacem i cię zezłomowano XD

Mogłeś podać sporo problemów Unii, wejść w dyskusję, a postanowiłeś się zesrać i udawać, że to tak ma być

Usuń konto najlepiej
  • Odpowiedz