Aktywne Wpisy

Itslilianka +422
Widziałem, jak korporacje zabierają farmerom wodę, a potem ziemię, jak zmieniają Night City w maszynę do łamania ludzi, do drenowania ich z pieniędzy, ze szczęścia, z marzeń. #pcmasterrace #komputery #gry
źródło: temp_file8116698167179862606
Pobierz
FrizPL_ +285
źródło: FRitxnKNZOeoMUgx
Pobierz

źródło: 1000111676
PobierzJak robisz na lewo albo tylko chcesz ubezpieczenie to idziesz do UP żeby Ci dalej klepali chociaż ubezpieczenie.
Wbrew pozorom dalej tych umów na lewo jest szczególnie w mniejszych miastach
@Lolenson1888: ale z tego nikt nie wyciąga żadnych wniosków. Już jest narracja w UK, że BREXIT został źle przeprowadzony bo przeprowadzili go TAMCI, a nie ONI. Przecież partia Nigela Farag'a prowadzi w sondażach z jakże oryginalną nazwą "REFORM UK" XDD
Tak wszystko przez nierobów na socjalu, w gospodarce dalece indywidualistycznej i wolnorynkowej xd te słynne polskie rodziny żyjące tylko z socjalu i głosujące nie tak jak się podoba innym (tj. nie głosujące na liberalalow)
Racja byku, pokazują to chociażby przykłady krajów
@Hubbabubbastyle: To dotyczyło głównie protestantów
No i jak mamy uniezależnić Europe sprowadzając żywność statkami z ameryki płd ?
Gaz z nord stream też był uniezależniający nas od ruskiej małpy? Likwidacja elektrowni atomowych w niemczech też miała nas uniezależnić? Samochody elektryczne z chin też mają nas uniezależnić? Chora segregacja odpadów też i gigantyczne koszty tego? xD
Długo mam wymieniać? Ja myśle, że
Mariusze z Brighton piszący w internecie to głównie ruskie boty, a stwierdzenie że mieszkają poza Polską to wymówka dlaczego ich nie zobaczysz.
Inna sprawa że potem podłapują to niewykształceni i powtarzają jak papugi
Mnogo alternatyw mamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni nienawidzą Ukrainy i Ukraińców, bo w ten sposób mogą się poczuć lepiej, jakby ktoś był pod nimi, a to zwykle, ludzkie śmieci