Aktywne Wpisy
-Melek- +7
Czy też tak macie że książki was zanudzają?
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba

acidd +88
Wpadłem dzisiaj na pomysł na nowy biznes podczas porannej kupy xD Po szybkim researchu będę pierwszy w Polsce :D
#przemysleniazdupy - ten tag pasuje idealnie xD
#przemysleniazdupy - ten tag pasuje idealnie xD

źródło: 1000111676
PobierzJak robisz na lewo albo tylko chcesz ubezpieczenie to idziesz do UP żeby Ci dalej klepali chociaż ubezpieczenie.
Wbrew pozorom dalej tych umów na lewo jest szczególnie w mniejszych miastach
@Lolenson1888: ale z tego nikt nie wyciąga żadnych wniosków. Już jest narracja w UK, że BREXIT został źle przeprowadzony bo przeprowadzili go TAMCI, a nie ONI. Przecież partia Nigela Farag'a prowadzi w sondażach z jakże oryginalną nazwą "REFORM UK" XDD
Tak wszystko przez nierobów na socjalu, w gospodarce dalece indywidualistycznej i wolnorynkowej xd te słynne polskie rodziny żyjące tylko z socjalu i głosujące nie tak jak się podoba innym (tj. nie głosujące na liberalalow)
Racja byku, pokazują to chociażby przykłady krajów
@Hubbabubbastyle: To dotyczyło głównie protestantów
No i jak mamy uniezależnić Europe sprowadzając żywność statkami z ameryki płd ?
Gaz z nord stream też był uniezależniający nas od ruskiej małpy? Likwidacja elektrowni atomowych w niemczech też miała nas uniezależnić? Samochody elektryczne z chin też mają nas uniezależnić? Chora segregacja odpadów też i gigantyczne koszty tego? xD
Długo mam wymieniać? Ja myśle, że
Mariusze z Brighton piszący w internecie to głównie ruskie boty, a stwierdzenie że mieszkają poza Polską to wymówka dlaczego ich nie zobaczysz.
Inna sprawa że potem podłapują to niewykształceni i powtarzają jak papugi
Mnogo alternatyw mamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni nienawidzą Ukrainy i Ukraińców, bo w ten sposób mogą się poczuć lepiej, jakby ktoś był pod nimi, a to zwykle, ludzkie śmieci