Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +18
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

źródło: 1000111676
PobierzTępy naród powtarzam, a komu się to nie podoba niech powtarza razem ze mną niech piętnuje nierobów na socjalu bo to oni nam niszczą kraj dając
Nawet Stevie Wonder widzi co się stało z gospodarką UK po Brexicie. Przecież Polskę czekałoby to samo razy pięć…
Jak ktoś jest fanatykiem jakiejś kwestii to argumenty nie mają żadnego znaczenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
A ilość osób biernych zawodowo powyżej średniej UE. Dziwne, nie? W sumie nie, wystarczy sprawdzić definicję "bezrobotnego" wg Eurostatu ¯\(ツ)/¯
@Hubbabubbastyle No już bym nie przesadzał, że cały naród jest roszczeniowy i leniwy. Jakby był to byśmy takiego skoku przez ostatnie lata nie zrobili w wielu kwestiach.
U nas problem jest taki jak wszędzie indziej. Social media jeszcze bardziej podbiły "plemiona". Ludzie przestali umieć dyskutować, a jak dodasz jak wykończyli nam inteligencję
Ja np. nie rozumiem jak można tak zaciekle tego bronić?
Powiem to, że UE należy naprawiać, a nie tupać nóżkami i wychodzić z niej.
Ja już pamiętam tych ekonomistów co mówili w 2016 że Polskie rolnictwo upadnie bo umowa CETA z Kanada. Nie pamiętasz protestów??? A pamiętasz jak już rok później zamknęli dupe?? XD
źródło: 1000111686
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Po 2 serio nie wiedziałeś że ten ogromny wzrost importu z Mercosur ma wynieść tylko 2mld Euro i to na cala UE a do 2035 (bodajze) wzrosnac do 5mld??? Hahaha ładnie ci konfiarz siedzi we lbie i korba kręci XDD
Ps. Pamiętaj polskie rolnictwo upadnie bo CETA xDD dosłownie 10 lat temu
źródło: 1000111691
Pobierzźródło: temp_file7289728622665898683
Pobierz@Lolenson1888: to najczęściej są rosjanusze z hivton ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak ale to nie jest już taka skala jak kiedyś.
Za to w statystykach Eurostatu, "bezrobotny" to ten, co w ostatnich 4 tygodniach był na szkoleniu lub rozmowie o pracę poprzez urząd pracy. Znasz kogoś, kto tak robi w Polsce? UP to ostatnie miejsce, gdzie się tej pracy szuka xD
źródło: IMG_8785
Pobierz