Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Na tinderze, snapchacie szukać młodszych i to takich 24 max. Bo w późniejszym wieku znajdą się osobniczki które świadomie będą chciały wejść w związek aby chuopa wykorzystać na hajs czy mieszkanie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Człowieku pi@rdolisz tak, że mi się śmiać chce( ͡º ͜ʖ͡º) 30-35 to najlepszy wiek dla średniej jakości chłopa. Bardziej atrakcyjni zdążyli się już związać a laski, które miały mnóstwo czasu zaczynają łapać kontakt z rzeczywistością. Przerabiałem to osobiście. Na studiach nic nie mogłem poderwac, bo większość konkurencji była lepsza odemnie a laski nie czuły potrzeby stabilizacji. Po 30 dorobiłem się mieszkania na kredyt, dzięki
  • Odpowiedz
@Pixelowy_Podroznik: Nie wyczuł chuop ironii nic, a nic? W kontekście wpisu… gdzie obracam się w "życiu codziennym" - głównie w kołchozie w 100 % otoczeniu chłopskim? Np. ostatnio u lekarza w drzwiach jakiś gej się do mnie odezwał - jaką masz misiu ładną czapeczkę xD Albo w szpitalu jakiś się do mnie uśmiechał i patrzył w poczekalni xD Zresztą kiedyś na oddziale podczas pobytu w szpitalu też się do mnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak jesteś zwykłym facetem to dziewczyny to się szuka jak jesteś w liceum, żony się szuka na studiach, max do 24-25 oczywiście zawsze Cię może zostawić ale wtedy masz najwięcej wolnych, młodych kobiet w otoczeniu. Po 25 jest już game over, szczególnie jak nie wymaksowałeś kasy, jakiegoś dobrego zawodu i majątku.
  • Odpowiedz