@Lord-Penetrator: powinieneś zostać psychoterapeutą, masz taki sam poziom jak julki psycholożki, ale nie winię Cię za bycie ograniczonym, nikt nie jest doskonały
@mirko_anonim: Człowieku pi@rdolisz tak, że mi się śmiać chce( ͡º ͜ʖ͡º) 30-35 to najlepszy wiek dla średniej jakości chłopa. Bardziej atrakcyjni zdążyli się już związać a laski, które miały mnóstwo czasu zaczynają łapać kontakt z rzeczywistością. Przerabiałem to osobiście. Na studiach nic nie mogłem poderwac, bo większość konkurencji była lepsza odemnie a laski nie czuły potrzeby stabilizacji. Po 30 dorobiłem się mieszkania na kredyt, dzięki
Skup się na sobie i swoim szczęściu, a nie na szukaniu partnerki. Jeśli będziesz zadowolony ze swojego życia, dbał o siebie, robił coś ciekawego (w pracy lub poza nią), to zaczniesz przyciągać ludzi.
@mirko_anonim: Jak jesteś zwykłym facetem to dziewczyny to się szuka jak jesteś w liceum, żony się szuka na studiach, max do 24-25 oczywiście zawsze Cię może zostawić ale wtedy masz najwięcej wolnych, młodych kobiet w otoczeniu. Po 25 jest już game over, szczególnie jak nie wymaksowałeś kasy, jakiegoś dobrego zawodu i majątku.
@Lord-Penetrator: no jesteś beciakiem, a nawet jak mielisz bez większej inwestycji to i tak nie masz podjazu do lasek w prime. Po 2 jak twoje rady mają się do magazyniera w polsce powiatowej? Ogólnie to swoją sytuację rozszerzasz na wszystkich facetów jak pewnie większość tutaj jest w dużo gorszej pozycji od Ciebie. Jak ktoś chce nieprzechodzoną laskę to i tak za późno
dziwiłbyś się ile ogarniających życie kobiet leci na gołodupców, przy boku których czują emocje.
@mirko_anonim: każdy to wie, ale ciężko GENEROWAĆ EMOCJE jeśli tego w sobie nie masz i tyle - jak ktoś ma charyzmę i gadane to może być dosłownie bezdomnym na ulicach Londynu i się jakaś laska zjawi prędzej czy później
a jak ktoś jest w opinii lasek NUDZIAŻEM to jest skazany na samotność - bo laska wybaczy
ciekawski-narrator-70: @Lord-Penetrator: Kompletnie się nie zgodzę ze swojej perspektywy i otoczenia. Jak jesteś ~25 to masz systemowo narzuconą socjalizacje przez szkołę czy studia a jesteście w takim wieku (bez zobowiązań) że łatwo o integracje i nowe znajomości. W pewnym wieku już każdy idzie w swoją stronę, więcej rzeczy się wymaga od ciebie i więcej nie wypada. Mówisz że łatwo ale nie dałeś konkretów jak zawsze tylko jakieś opowieści z
@Lord-Penetrator: Gratulacje, zdesperowane laski, ktore sie juz wyszalaly zaczely na ciebie leciec, bo dorobiles sie mieszkania. Oczywiscie ja sie z toba zgadzam, ze tak jest i tego nie neguje, bo sam to widzialem wiele razy. Zastanow sie jednak nad rodzajem swojego powodzenia i tego jakie zwiazki tworzysz, bo w takim wypadku jestes tylko i wylacznie beta dostarczycielem zasobow, milosci tu nie ma (chociaz czy kobieta w ogole moze mezczyznie okazywac
@mirko_anonim: trzeba wyglądać atrakcyjnie żeby kobieta czuła przyjemność z dotknięcia ciebie. Jak nie jesteś atrakcyjny to możesz dziewczynie bukiet kwiatów dać, a ona powie, że nie przyjmuje.
@centerario: Wracaj do piwnicy przegrywie, wal gruchę do anime, łykaj antydepresanty, jeśli na nic więcej cię nie stać. Tak moje rady są dla tych kilku procent z tego tagu, którzy próbują walczyć o swój los. Reszta lepiej niech da sobie spokój ze związkami, bo jeszcze przypadkiem sprowadzą na ten świat kogoś podobnego do siebie.
tylko że większość wykopków jest zbyt głupia żeby wiedzieć gdzie szukać.
@Lord-Penetrator: najważniejsze, że Ty jesteś taki mądry i wspaniały że się musisz dowartościować wypisując jakie masz cudowne przymioty typu mieszkanie własnościowe czy forma zrobiona na siłowni - czuć, że masz kompleksy jeszcze wypisujesz o tym że na studiach nic poderwać nie mogłeś bo inni byli LEPSI itd.
Jest mnóstwo atrakcyjnych singielek w tym wieku, tylko że większość wykopków jest
@mirko_anonim: 100% 💯 COPE
@mirko_anonim: jak się jest spierdoksem to w żadnym wieku
@mirko_anonim: każdy to wie, ale ciężko GENEROWAĆ EMOCJE jeśli tego w sobie nie masz i tyle - jak ktoś ma charyzmę i gadane to może być dosłownie bezdomnym na ulicach Londynu i się jakaś laska zjawi prędzej czy później
a jak ktoś jest w opinii lasek NUDZIAŻEM to jest skazany na samotność - bo laska wybaczy
@Lord-Penetrator: najważniejsze, że Ty jesteś taki mądry i wspaniały że się musisz dowartościować wypisując jakie masz cudowne przymioty typu mieszkanie własnościowe czy forma zrobiona na siłowni - czuć, że masz kompleksy jeszcze wypisujesz o tym że na studiach nic poderwać nie mogłeś bo inni byli LEPSI itd.