Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1338
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +210
źródło: 1000005415
Pobierz

#pracait #praca #pracbaza #programista15k #programowanie
@villager: Bez przesady, skoro nie miał umowy z kontraktornią to co miałoby "wyjść"? Nie ma umowy, nie ma zakazu konkurencji, nic. Jak sobie to wyobrażasz, kontraktornia wszystkim kontrahentom wysyła wszystkie CV które do nich spłyną, żeby z ciekawości zapytać "ej aplikowali do was?" xD Przecież to po
@4mmc-enjoyer: Kontraktornia jest do przerzucania ryzyka na kogoś innego. Pracownika nie możesz łatwo i bez powodu zwolnić, kontraktora już tak.
@4mmc-enjoyer: Jeżeli pierwszy pójdziesz do firmy, a potem do kontraktorni to tak. Umowy są, żeby nie podbierać z kontraktorni. Ja kiedyś tak