Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

Piast (18.) x2 (wyjazd, dom), Korona (8.), Arka (15.), GKS (12.). Jeżeli tutaj Legia nie zdobędzie co najmniej 10 punktów, to będzie źle. Bo co ich czeka dalej?
Płock (3.), Jaga (2.), Cracovia (6.), Radomiak (5.), Raków (4.), Pogoń (11.), Zabrze (1.), Lubin (9.), Lech (7.). Mocarna seria meczów. To nie będzie czas na znajdowanie formy. Całkiem możliwe, że Legia wyjdzie z tych meczów z ledwo kilkoma punktami (o ile w ogóle).
Legia nie spadnie, ale miejsca 10-15 to gigantyczny kryzys i porażka całego zarządu. Po TAKICH transferach?
#mecz #legia
Czy Legia znajdzie się w TOP 6 na koniec sezonu?
źródło: dylko0swsaadma3
Pobierz@matixrr @Piotr_Rupik A pisać trzeba... xD
@Erimar: poza jednym Rajovicem kto tam niby jest taki przepłacony? Problemem był najpierw zły wybór trenera, a teraz jego brak w chwili gdy trzeba dać tej drużynie jakiś impuls. To co w tej drużynie leży to mental. Wystarczy spojrzeć na takiego Piątkowskiego czy Szymańskiego. Jak wyglądali wchodząc do drużyny, a jak wyglądają teraz. Dzisiaj szansę dostał Arreiol i na tle
@jandiabeldrugi: Piatkowski, Stojanovic, Weisshaupt (on miał chociaz jeden dobry mecz?), poza tym dalsze trzymanie na kontrakcie Goncalvesa czy Burcha, ale nie no spoko - zero przepłaconych XD
Komentarz usunięty przez autora