Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +520
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +164
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Pięknie się czyta linkedina w 2025. Potężni programiści miesiącami PROSZĄ o pracę.
Jeden typ z kilkoma latami doświadczenia i tymi wszystkimi zaklęciami wypisanymi na profilu od 9 miesięcy szuka pracy na UOP, niestety nie dostaje żadnych ofert XD Nie dość, że inne grupy zawodowe was dogonił zarobkami, to jeszcze mają więcej godności i nie płaszczą się tak na śmiesznym portaliku. PROSZĘ UDOSTĘPNIJ POST POMÓŻ MI ZNALEŹĆ PRACĘ XDDD
Jak "miłość waszego życia" jeszcze nie zauważyła, że tłuste lata się skończyły i macie trochę czasu do rozwodu, to wykorzystajcie ten spokojny czas na przebranżowienie. Polecam kariery pielęgniarza oraz kierowcy tira.
Czas ucieka, zegar tyka, z jednej strony AI z drugiej tysiące młodych absolwentów informatyki :) Lepiej nie będzie :)
#programista15k #pracbaza