Wpis z mikrobloga

W całej sprawie z Antonellim największym problemem był realizator. G---o pokazał i to zrodziło różne teorie co się wydarzyło. Ludzie są z-----i, ale jakby zobaczyli wyjazd za tor to może by nie było takiego hejtu.

#f1
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bolecOdbanuj2137: No właśnie nie. Przewin sobie polską transmisję komentatorzy powiedzieli "co się stało, wygląda na to że antonelli puścił norrisa" bo nikt nie wiedział o co chodzi. Oczywiście to w żaden sposób nie usprawiedliwia fali hejtu na Kimiego (Choć jeśli celowo by takie coś zrobił to nie wiem co bym o tym myślał)
  • Odpowiedz
Przewin sobie polską transmisję komentatorzy powiedzieli "co się stało, wygląda na to że antonelli puścił norrisa" bo nikt nie wiedział o co chodzi.

@TinancialFimes: przestańmy udawać że to co mówi brokuł i jakiś inny dzban ma jakikolwiek sens, do nich chyba dotarło 10 okrążeń przed metą że Verstappen jedzie po zwycięstwo jak to można było przewidywać już po około 5-10 okrążeniach po zakończeniu SC xD
  • Odpowiedz
@TinancialFimes: No dobrze, ale w poście napisałeś wyłącznie o braku pokazania całego zdarzenia, nie wspomniałeś o słowach komentatorów. Nie mam jak tego sprawdzić, bo nie korzystam z eleven, ale jeśli tak powiedzieli, to jak najbardziej mogli przyczynić się do nagonki tak jak, chociażby nadredaktor. Nie zmienia to mojego zdania. W żadnym stopniu realizator nie ponosi winy za to, że ktoś, na wizji czy nie, palnął głupotę.
  • Odpowiedz