Wpis z mikrobloga

Odsłuchałem wywiad z Brzęczkiem u Ćwiąkały. Sam byłem za zwolnieniem go z reprezentacji, ale klasy mu odmówić nie można w przeciwieństwie do takiego Probierza czy Michniewicza. Czesiu po takich wynikach z młodzieżówką by teraz siedział w każdym studiu dumny jak paw i “rozliczał hejterów”, natomiast Brzęczek z pokorą chociaż mógłby mieć żal do Ćwiąkały który wtedy jechał z nim jak całe środowisko.

#mecz #reprezentacja
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacas: wywiadu nie widziałem, ale zdecydowanie gdybym miał wskazać najmniej bucowatego spośród Brzęczek, Michniewicz i Probierz to bez wątpienia strzeliłbym w wujasa.
  • Odpowiedz
@jacas: Może życie nauczyło Brzęczka takiej pokory i skromnosci? Zobacz, przed zwolnieniem była książka. Dość upośledzona w tresci z ktorej beke mialo cale srodowisko, ja wiem ze nie Brzeczek to pisal ale musial chyba zaakceptowac do druku. Co ciekawe sama ksiazke mozna kupić za 14 zeta. Xd niech sobie chlop trenuje i kiedys nawet kadre ale moze bierzmy trenerow, ktorzy potrafili chociaz nasza ekstraklase wygrac.
  • Odpowiedz
@OttoSzimek: @jacas @thority @Ejmen: A mnie ten wywiad był beznadziejny, tzn. 2/3, bo reszty nie dałem rady. I piszę to jako kibic sukcesu ostatnich wyników kadry U-21.
Wuja co prawda nie wyszedł bucowato, ale kompletnie nie odpowiadał na pytania. On ma w ogóle spore trudności z konstruowaniem zdań po polsku. Jak pracował w C+ to nie odniosłem aż takiego wrażenia, radził sobie z polszczyzną lepiej niż
  • Odpowiedz