Wpis z mikrobloga

@Spring90: ja to już pisałem że najlepsze spotkanie miałem właśnie na sapera z jakąś przyjezdną. Ale niestety tydzień później ogłoszenie zniknęło.
  • Odpowiedz
ktos tam ostro ja skrzywdzil.

@qusqui21: albo wybrała drogę na skróty... prawda jest taka, że więcej by wydarła na jakimś OF jeśli faktycznie jest 8/10 jak op pisze.
  • Odpowiedz
albo wybrała drogę na skróty... prawda jest taka, że więcej by wydarła na jakimś OF jeśli faktycznie jest 8/10 jak op pisze.

Odpowiedz

@misk4cy: mogla sie urodzic corka milionera, to by nie musiala sie k----c. istnieje pojecie przymusu ekonomicznego.
  • Odpowiedz
@qusqui21: @misk4cy mi się styki palą, jak pomyślę jak można dać się tak upodlic. To jest po prostu obrzydliwe, weź potem wyobraź sobie że się dowiadujesz, że twoja stara, żona czy ktokolwiek bliski dla ciebie był zwykła ladacznicą co przyjęła morze kutasow. Przecież bym taki wstręt do siebie czuł, że ja p------e
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: mylisz sie nie jedna juz spotkałem ktora to poprostu lubi a byla i ładna i ogarnięta życiowo tylko no nie robiła tego zawodowo. Nie przyjmowała 10 dziennie tylko tyłu ilu miała ochotę i kiedy chciala. @Pralko-suszarka jest sporo ktore to po prostu jara i lubia s-x wiec I mogą na tym zarobić @misk4cy
  • Odpowiedz
To jest po prostu obrzydliwe, weź potem wyobraź sobie że się dowiadujesz, że twoja stara, żona czy ktokolwiek bliski dla ciebie był zwykła ladacznicą co przyjęła morze kutasow. Przecież bym taki wstręt do siebie czuł, że ja p------e

@Malganis882: no widzisz, dla Ciebie obrzydliwe a dla "postępowców" to jest normalne. nie kur**enie się a SEXWORKING
do tego ciągłe obrzydzanie Polkom rodziny i polskich mężczyzn w polskojęzycznych mediach, promowanie rozwiązłości i
  • Odpowiedz