Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

@misk4cy: Chyba nie sądzisz, ze robia to pewne siebie i rozgarnięte laski
@misk4cy: zawsze mi ich szkoda. bo to tez czyjas corka. ktos tam ostro ja skrzywdzil.
@qusqui21: albo wybrała drogę na skróty... prawda jest taka, że więcej by wydarła na jakimś OF jeśli faktycznie jest 8/10 jak op pisze.
@Robert_robinson: nie wiem w jakiej rzeczywistości laska 8/10 może brać tlyko 150zł....
@misk4cy: mogla sie urodzic corka milionera, to by nie musiala sie k----c. istnieje pojecie przymusu ekonomicznego.
@ONWRO95: Nigsy nie spotkałem ani jednej a ten rynek śledzę już parę lat
@Malganis882: no widzisz, dla Ciebie obrzydliwe a dla "postępowców" to jest normalne. nie kur**enie się a SEXWORKING
do tego ciągłe obrzydzanie Polkom rodziny i polskich mężczyzn w polskojęzycznych mediach, promowanie rozwiązłości i
@ONWRO95: dokładnie tak...
tekst dolny