Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Tak sobie myślę, że nasz rynek matrymonialny jest dosyć specyficzny i chyba najtrudniejszy w Europie. Obserwuje często ludzi dookoła i np. w większości jak ktoś okazuje sobie uczucia publicznie, w sensie widać że zakochani na serio to tylko wśród Ukraińców. I to mówię o młodych a nie starych co rzekomo sponsorują partnerki. I to też nie kwestia, że Polacy nie okazują sobie uczuć publicznie (może też) ale zazwyczaj nie widać po nich uczucia, żadnych gestów, idą metr obok siebie i pusty wzrok. Inna sprawa, że sporo przeciętnych Ukraińców ma fajne laski (i nie chodzi o sponsorowanie bo to raczej młode pokolenia) i w sumie za granicą też widziałem podobny match, że nie trzeba być przystojnym chłopem żeby mieć fajną laskę tylko u nas jakoś tak ciężej...
#tinder #badoo #przegryw #blackpill #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: u nas jest podobnie, widuje się zwykłych kolesi, łysych 170 cm z fajnymi szarymi myszkami.
To tylko kilkuset wykopków tworzy narrację że się nie da, bo zakola, bo manlet
A są to osoby z którymi nawet zwykła rozmowa to jakieś męczarnie, mają fobie lękowe, z
@heniek_8: kilkuset wykopków i 99% różowych 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Bo na Ukrainie była i jest nadpodaż ładnych lasek, a mało sensownych chłopów. Ale one siedzą tam na miejscu, języków nie znają, te co emigrują i się idzie z nimi dogadać to już albo w długich związkach albo mnie atrakcyjne.