Wpis z mikrobloga

Hej, chciałbym się dowiedzieć czy to są standardy mcdonalds? Miejsce: Sosnowiec Makro
Mcdonalds zakazuje nagrywania youtuberowi "Pingwin" tego jak spożywa zakupionego za własne pieniądze burgera, nie zakłucając przy tym nikomu spokoju i nie przeszkadzając przy tym innym klientom. Czy to są standardy McDonald's?

https://www.youtube.com/watch?v=_GAI0FBHEE4

Co o tym sądzicie? Pomijając to, że mogli go wyprosić, jeśli coś im nie pasowało, to uważam, że jest to strzał w stopę dla ich wizerunku, w dodatku jak chłop ma prawie 26k subów, więc to nie jest po prostu jakiś random, tiktoker, ale jednak szanowany zjadacz (na czas) youtubowy, tester jedzenia... Mam wrażenie, że tylko w mcdonalds mogło się coś takiego odjaniepawlić. W KFC czy Popeyes? Nie ma opcji... Widziałem nawet jak ludzie tiktoki nagrywali w KFC czy robili live i dosłownie obsługa miała to gdzieś...

MCDONALDS ZERO RIGCZU! PRECZ Z KORPORACJĄ!

#mcdonalds #sosnowiec #youtube #youtuber #pingwin #testjedzenia #mcdonaldspolska #chamskiezachowanie #fastfood #jedzenie #restauracja
XdekHckr - Hej, chciałbym się dowiedzieć czy to są standardy mcdonalds? Miejsce: Sosn...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XdekHckr: nawet bezdomnych przeganiaja no szok, bezdomny chce sie ogrzac i dac wszytskim troche swojego zapachu a komus sie nie podoba, straszna sprawa. Jestes uposledzony czy zwyczajnie glupi?
  • Odpowiedz
  • 0
nawet bezdomnych przeganiaja no szok, bezdomny chce sie ogrzac i dac wszytskim troche swojego zapachu a komus sie nie podoba, straszna sprawa. Jestes uposledzony czy zwyczajnie glupi?

@xyz_xyz: czyli dyskryminujesz ludzi tylko dlatego, że chciał sobie zjeść w ciepłym? To tylko świadczy o tobie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Tak dyskryminuje smierdzacego zula bo ja chce zjesc w normalnych warunkach a nie w smrodzie. Jak lubisz zapach firmowy niemytego beja to wez sobie do domu jakiegos
  • Odpowiedz