Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +21
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz
lokomotyva +30
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-30_042359_wykop.pl
PobierzEh te boty...
Ja już kilka lat czekam na 99% podatku PIT
@alylayl23: Przepraszam, a ty jakiś upośledzony jesteś? Ja wiem, że każdy kto się nie zgadza z doktrynami głoszonymi przez Memcena jest śliniaczkiem jakimś według takich osób jak ty, ale skończ i zejdź na ziemię. Nawet Arabia Saudyjska zaczęła wprowadzać podatki bo bez nich państwo nie jest w stanie funkcjonować. Oczywiści wiadomo najlepiej to powinniśmy zrobić zerowy zus dla przedsiębiorców wiadomo,
@demaruspl: Tylko, że ci ludzie chcą zerowych podatków i jednocześnie perfekcyjnych dróg. Ci ludzie chcą fachowej i szybkiej dobrej jakości opieki na NFZ a jednocześnie nie chcą płacić składek zdrowotnych, chcą emerytur wysokich, ale nie chcą opłacać ZUS.
@demaruspl: Dosłownie tak jest. Ilu nawet tych wykopowych specjalistów na b2b pisze, że oni to nie frajerami i nie będą płacić składek xD
@demaruspl: Niestety, ale to wygląda xD
@HexenHeretic: Nie sprowadzaj pisania dosłownie kopiuj wklej praktycznie i czegoś co często wygląda jakby ktoś sam sobie odpowiadał na wpisy do innego zdania. Oczywiście, że tak możesz nie zgadzać się z moim zdaniem możesz nie zgadzać się z tym podatkiem masz do tego swoje święte prawo, ale jeszcze nigdzie na wykopie nie widziałem żeby
@Cztero0404: A ja widzialem i na wykopie i na twiterze ale zwolennicy podatku antyspekulacyjnego jak ty nie przyjmuja tego do wiadomosci i nie uznaja za rzetelne argumenty to co ja ci moge powiedziec ¯\(ツ)/¯
@HexenHeretic: Nie, nie przyjmuje. Po prostu ja nie widziałem tych argumentów za to widziałem dosłownie jakiś spam, spam w ktorym ktoś straszył dosłownie ludzi bo tego inaczej nie można nazwać tym, że to jest gotowanie żaby i ten podatek będzie od 1 mieszkania. Widziałem pisanie, że będzie tak jak w UK gdzie sytuacja ma całkowicie inne podłoże albo, że będzie tak jak
@HexenHeretic: Nie, nie widziałem. To, że coś dla ciebie jest argumentem nie oznacza absolutnie iż dla kogoś innego też nim będzie. Piszesz, że to ja mam problem z akceptowaniem zdania innych a kiedy ja mam inne zdanie to nie probujesz mnie przekonać do swojego tylko piszesz o tym, że żyje w zamkniętej bańce i piszesz, że wiesz lepiej co widziałem a co nie xD
Dlaczego jestem przeciwny eby u nas bylo od pierwszego mieszkania tez ci podalem.
@HexenHeretic: Niektórych rzeczy nie da się obalić w 1,2,3 zdaniach.