Aktywne Wpisy

MonazoPL +162
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +385
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Mam na myśli sytuację, w której ktoś przez lata nie miał możliwości, by wyrwać się ze swojego środowiska, a gdy już się to udało to ledwo żyje z miesiąca na miesiąc dokładnie oglądając każdą złotówkę, często odbierając sobie od ust (jedzenie, rozrywki, wyjścia, wakacje), by móc kupić środki czystości, buty i opłacić wynajem. Jedne co taka osoba robi to pracuje, przygotowuje się do pracy, dba o wszystko wokół i śpi.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #gownowpis
Oczywiście nie na zasadzie wywyższania się, ale szczerej chęci pomocy, jeśli dana osoba oczywiście wykazuje chęci
No ale to też nie jest takie łatwe, bo akurat ja mogę powiedzieć, że czasami ludzie do których wyciągasz rękę, po
Zauważyłem, że pomoc dostają często osoby, które po latach nie mają w pamięci oplutych przez siebie pomocnych dłoni.