Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Następnego roku cena poleciała do 3200 dolarów, a koledzy mówili „a nie mówiłem?”. Ignorował ich, bo wiedział, że Bitcoin to nie spekulacja, tylko twardy pieniądz przyszłości. Mimo że w 2018 roku jego 15 tysięcy zamieniło się w niecałe 3 tysiące, nie sprzedał ani satoshi. Ustalał sobie prostą zasadę: kupuję tylko to, co mogę trzymać długoterminowo. Mijały cykle: 2021 i szczyt na 69 tysięcy – nie sprzedał, choć kusiło bardzo mocno.
Oglądał, jak potem znowu wszystko spada o 80 %, ale tym razem się śmiał, bo już to przeżył. Straciłby nerwy i fortunę, gdyby próbował łapać dołki i szczyty. I właśnie dlatego, że nigdy nie tradował, tylko spokojnie dokupywał i trzymał, przetrwał wszystko. Ewentualnie mógł mieć zero BTC dzisiaj, gdyby w 2018 albo 2022 spanikował i sprzedał. Michał 2025 roku jedząc rogale patrzył na cenę powyżej 120 tysięcy dolarów za jednego Bitcoina i wciąż nie sprzedał.
Lata nauczyły go jednej rzeczy: czas na rynku zawsze bije timing rynku. A jego portfel rośnie spokojnie, bez lewara, bez stresu, bez FOMO i bez wyrzutów sumienia. Teraz mówi hazardzistom "Chcesz wiedzieć na jak długo wchodzić w Bitcoina? Przeczytaj zatem pierwszą literę każdego zdania".
#kryptowaluty #bitcoin #inwestycje #inwestowanie #pdk
źródło: 1764437124436
PobierzPS zajęło 2 minuty wysranie tego slopa AI
czuję w tym tekście llm. Gdyby Polska była wolnym krajem, dostałbyś za takiego posta bana.
ehh zawsze jak huop przeczyta tylko pierwszego posta, to później wychodzą takie kwiatki.
jak coś to polecam dodać jak już ci wysra output coś w stylu - "ale niech to brzmi bardziej ironicznie i naturalnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
podasz literki każdego zdania?
O P N A J E B A N Y